1. Absynt
Jak można pomylić Myridę z Nymfą! To Nymfa robi za forumowego zająca!

Strony : 1 ... 944 945 946 947 948 ... 1326
1. Absynt
Jak można pomylić Myridę z Nymfą! To Nymfa robi za forumowego zająca!
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (09-06-2021 o 22h12)
1. Cień
Halko.
Padam na twarz. Mieszkanie ogarnięte.
Jeszcze jutro muszę zabrać tylko rower, mopa i torbę z makaronami, cukrami itp.
Cały dzień sprzątania i wynoszenia rzeczy. Rzygam już tą przeprowadzka. XD
A jeszcze muszę się na nowym mieszkaniu rozpakować. Bo się nawet ruszyć nie mogę. Halp.
1.Obsydian
Przybywam, bo usłyszałam, że obagujo! Cieszę się, że ktoś mnie kojarzy >//< @Floy
@Faren to postać z Eldki. Change my mind. Batman jak się patrzy.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (09-06-2021 o 22h15)
2 Obsydian
@Tryph szczerze mówiąc nie pamiętam abym kiedykolwiek była królikiem.
Pamiętam że kiedyś chciałam skopiować @Nymfe, ale nie miałam do tego odpowiednich rzeczy.
Przed pożarem to nawet uszu króliczych nie miałam
@Nymfa. A no widzisz, wspominamy twojego króliczka
@Tryph myślała że ja też kiedyś jako królik po forum latałam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-06-2021 o 22h16)
2. Absynt
Bieda Seit ;< Ale patrz jesteś bliżej niż dalej!
Myrida co najwyżej teraz można cię pomylić z Nymfą, bo kolor karnacji na twarzy macie podobny no i turkusowe włosy, ale na tym kończy się podobieństwo xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-06-2021 o 22h18)
3. Absynt
Ja po kompletnie nic niewnoszącym webinarze jestem mocno nie w temacie, ale dużo znaków zapytania dzisiaj postawiłam, zatem postawię jeszcze jeden. @Cata napisała coś w wątku o chowańcach, że woli wydać antyczne monety na odcinki, a nie potki. Więc ja się pytam, czy faktycznie jest opcja nabycia w ten sposób napojów energetycznych? Bardzo by mi się przydała.
A tak to lecę spać, żeby jutro znów móc polować na truskawki, więc dobranoc wszystkim
723
Ostatnio zmieniony przez Bellona (09-06-2021 o 22h21)
1 obsydian
@Sei wysyłam Ci wirtualnego huga i trochę motywacji, Wkrótce też mnie to czeka, także haj fajf.
@Bell można kupić za AM napoje energetyczne, owszem, ale z doświadczeniem. Faktycznie, lepiej robić odcinki, bo przy okazji odblokowujesz sobie ilustracje i nie trzeba ich dokupywać. Tak ja zrobiłam w każdym razie.
2.Obsydian
Branocka Bellona! ^^
Może i z Myridą mamy wspólne zamiłowanie do turkusu, ale duszyczki z nas zupełnie inne. Trust me.
@Seit przesyłam ci siłę witalną, ale sama mam za mało to nie zabieraj zachłannie ok? Przeprowadzki są ygh męczące.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (09-06-2021 o 22h23)
1. Cień
@Tryph - ooo. Też bym poszła po fajne podusie. I ogólnie pościel.
I jeszcze jakieś meble, bo się boję że się nie pomieszcze. Za małe to mieszkanie. xD
I ja się dzisiaj z tego wszystkiego już pod koniec rozpłakałam, bo już miałam serdecznie dość. A doznałam jeszcze złośliwości rzeczy martwych. xD
@Faren - tu masz rację. Jestem bliżej niż dalej. A rozpakowywac się teraz będę wieki. Bo mnie już żadne terminy nie gonią.
1. Absynt
Zgodzę się lepiej robić odcinki niż kupować te potki. Niby robienie fabuły dla kogoś kto już raz przeszedł całe TO to marnowanie czasu ale moim zdaniem się bardziej opłaca.
Seit nie poddawaj się! Trzeba twardym być nie miękkim!
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-06-2021 o 22h26)
2. Absynt
@Shairan - Dziękuję za odpowiedź. Jednak nie jestem ślepa I, o borze sosnowy, jak mi się ten skrót podoba. Cudo ♡
@Nymfa - ♡
Koty nakarmione, więc zmykam. Jeszcze raz miłej nocy.
1. Obsydian
@Seit dasz radę,
Ja jak już mam wszystkiego dość to czasem sobie myślę o drzewie. Serio. Bo takie drzewo jak się złamie to ma to gdzieś. Rośnie w bok i co mu zrobisz. Dziadek mi to kiedyś powiedział. Głupie, ale na mnie działa.
2. Obsydian
@Nymfa. Mądrze, mądrze. To jest całkiem dobry sposób.
Jeśli coś działa to nie jest głupie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-06-2021 o 22h32)
1.Obsydian
Uff już miałam zacząć reanimacje. Wydawało mi się, że mój post zabił wątek XD
Macie jakieś plany na jutro?
1. Absynt
Tryph zgodzę się <3
Nymfa moje plany na jutro się trochę pokrzyżowały. Miałam mieć wolne, a muszę rano być w pracy na szkoleniu. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-06-2021 o 22h46)
1.Obsydian
Mmmm praca. Plis niech ten miesiąc już się skończy >-<
2. Obsydian
@Nymfa lepiej nie, mam dużo do zrobienia jeszcze w tym miesiącu, nie chce żeby czas mi uciekł przez palce
1. Absynt
Minęło pół godziny żaden Obsydian się nie skusił na zwycięstwo więc sobie tu przycupnę. Swoją drogą zapomniałam o bardzo ważnej rzeczy. Mamy już prawie lato! A ja z otwartym oknem i włączonym górnym światłem i się zdziwiłam czemu mam taki ciemny sufit. A on po prostu był cały w muszkach >.>" Aż prawie się nie zabiłam dokonując ich rzezi. Ale nada siedzą cwane >.>"
1. Obsydian
@Faren raz poszłam się myć w lecie. I słyszę że coś mi bzyczy, rozglądam się po łazience a tam komar. Ja siedzę w wannie, to myślę sobie że nie ma co, skończę i na niego zapoluję. Patrzę więc gdzie przycupnie.
Usiadł, a ja wpatruje się żeby go nie zgubić. Ale wciąż słyszę brzęczenie. Nie byłam pewna czy przypadkiem mi już w uszach nie brzęczy, ale rozglądam się dalej i wypatrzyłam kolejnego.
Sytuacja się powtarza, patrzę gdzie usiądzie. Ale nadal słyszę brzęczenie.
Ku mojej zgrozie po dokładnym obejrzeniu ścian i rogów naliczyłam z 20 komarów. Czułam się jakbym była zapędzona w róg, a dokoła byli sami wrogowie.
Mój ból był tym większy, że mam siatki na oknach. Okazało się że wlatywały otworem wentylacyjnym przez komin.
1. Absynt
Myrida ale ci współczuje. Komary to cwane bestie, jak będą chciały wlecieć to wlecą za wszelką cenę >.>"
2. Absynt
Witam witam! (◡ ω ◡)
W ten czwartkowy poranek, pnownie otwieram zapisy do klubu niewyspanych tak, znowu spałam trzy godziny Ktoś chętny? xD
Ogólnie to życzę wam miłego dnia, bo mój tak średnio się zapowiada ;-;
Chociaż rano mogę coś napisać na bitwach, po południu jedyne bitwy jakie staczam (i nie jestem w pracy) to z licencjatem i prawem jazdy.... Chcę już koniec, mam dość T^T
1. Obsydian
Dżem bobry :>
Taktyczny bloczek z rana, żeby za łatwo nie było.
@Meliah zapisuje się. 4 godziny spałam z przerwami na bolączki moich kochanych zębów.
Spadam się uczyć pilnie, mam nadzieję, że upał mnie nie zeżre. Do wieczora!