1. Obsydian
Zrobię replay tego odcinka i wydam duże ilości manny tylko dla ilustracji z Mateuszkiem. Podoba mi się, inna jest.
A może Mateusz jest wróżką, nie znacie się XD ja wam mówię, że go chrome ugryzie i będzie wilkołak.

Strony : 1 ... 967 968 969 970 971 ... 1326
1. Obsydian
Zrobię replay tego odcinka i wydam duże ilości manny tylko dla ilustracji z Mateuszkiem. Podoba mi się, inna jest.
A może Mateusz jest wróżką, nie znacie się XD ja wam mówię, że go chrome ugryzie i będzie wilkołak.
1. Absynt
To i ja się podzielę swoimi wrażeniami, jako że właśnie ukończyłam 5 odcinek.
Odcineczek mocno naciągany, te pseudo myśli garnka wyprowadzają mnie po prostu z równowagi. Nawet ja nie mam tylu myśli na minutę, a jestem twórczą osobą.
Poza tym, denerwują mnie te ciagle pojawiające się zdania pojedyncze, mające li wyłącznie zedrzeć z nas maanę. "Szłam górskim szlakiem" klik. "Za mną szedł pan X" klik. "Za nim szła pani Y". I tak dalej, i tak dalej. A można byłoby to ładnie połączyć w jedną całość. No ale bimufowi by się wtedy tak nie opłacało :3 Tęsknie za TO, gdzie witała mnie ściana tekstu i faktycznie mogłam na chwilę zatrzymać się w jednym miejscu, a nie męczyć wciąż przycisku (dalej).
A, no i znowu nie dostałam ilu XD Zawsze mówię sobie, by zaczekać na solucję i przejść odcinek, i zawsze jestem zbyt niecierpliwa. I nigdy nie dostaję przez to ilu XD Ja po prostu nie wiem, czego chcą ode mnie pikselowe postacie no :>
@down Tenjina nie ma w bibliotece, a przynajmniej ja go nie mam po ukończeniu odcinka
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (16-06-2021 o 16h37)
2.Absynt
Czy ktoś kto skończył 5 odcinek i ma w bibliotece naszego nowego Tenjina może mi podać jego opis? Zanim uzbieram mannę minie z pół roku, a kusi mnie ciekawość
Ostatnio zmieniony przez Floy (16-06-2021 o 16h29)
3. Absynt
Jeśli chodzi o Mateusza to nadal pamiętam teorię, według której on coś ukrywa i okaże się być naszym głównym wrogiem w NE. Moim zdaniem byłoby to ciekawsze, niż obecna fabuła, ale nie wierzę, że pszczoły by na to wpadły xD
752
Ostatnio zmieniony przez AkaiS (16-06-2021 o 17h02)
1. Cień
@Bellona Pod kamieniem całkiem dobrze, dużo nauki tylko xd Właśnie po kolejnym kolosie jestem, udało się nawet zaliczyć xd
Podziwiam, że chcecie być jeszcze na bieżąco z tymi odcinkami, mnie bimuf z każdą swoją akcją zraża do swoich gier coraz bardziej :c Może kiedyś to przejdę, a może i nie xd
1. Obsydian
@AkaiS BUM plot twist. Podczas nieobecności Gardzi rodzice stworzyli kolejnego bobasa, którym jest Mati. Mateusz jest z nami spokrewniony.
(chociaż patrząc na ich wiek, to jednak nie xd)
Albo to Garnek go przejechał i to przez nią ma protezę.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (16-06-2021 o 17h13)
2 obsydian
Ja mam inną teorię, na podstawie kilku informacji z TO. Mati może byc spokrewniony ze smokami xD może nawet z samym Lensem.
wyjaśnienie
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 17h17)
3. Obsydian
Nawet mnie nie strasznie. Gdyby
Nie zgadzam się!Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-06-2021 o 17h22)
1 obsydian
Nie bierzcie mojej teorii na poważnie, to tak troszkę dla śmiechu.
Btw, piękne itemki lecą z nowej mapki. <3
Myślę, że Mati byłby troche za młody na znanie się z Gard za jej ziemskich czasów.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 17h25)
2. Obsydian
Jestem w szoku, gdzie jest cień.
@Shairan zazdroszczę mapki ;-; ja przejdę pewnie odcinek po evencie muzycznym.
1.Absynt
Nymfa i Shairan Garnek zawsze mógł być adoptowany
1 obsydian
@Floy jestem w trakcie przechodzenia TO na francuzie:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 17h32)
2.Obsydian
Takie buty...
to może Mateusz jest wybrańcem, który musi uratować świat i wypełnić swoje przeznaczenie(?) coś jak w Narnii.
3. Obsydian
Mówicie że rzeczy z nowej mapki ładne? A ja dopiero wczoraj odblokowała 3 mapę w TO. [Wzdycha]
No nic, moim priorytetem jest odblokowanie lokalizacji z której lecą oniryczne chipsy/dream cripies więc pewnie jeszcze daleko mi do tych ładnych rzeczy
496
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-06-2021 o 18h30)
1. Obsydian
Hejka wszystkim
Zazdroszczę tym, którzy mogą przejść odcinek. Trochę zdołowała mnie informacja, ile trzeba wydać na strój. Z moim stanem many, to mogę go kupić i na razie na tym kończy się przechodzenie nowego odcinka.
A przed pożarem miałam zaoszczędzone tyle many, aby być na bieżąco (chlip, chlip ...)
@Myrida Dziękuję
Ostatnio zmieniony przez Urania (16-06-2021 o 19h12)
2. Obsydian
@Urania ja utknęłam w połowie odcinka. Gdyby nie ten strój, mogła bym go chyba nawet skończyć. (Na innym serwerze)
Niestety przed pożarem byłam prawie tak biedna jak teraz XD
Ps.: Bardzo ładny nick
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-06-2021 o 18h56)
3. Obsydian
Chciałam odblokować lokalizację gdzie dropi serce odyha. Codziennie sprzedawałam je na targu po 30maany, a teraz nie wiem co ze sobą zrobić.
497
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (16-06-2021 o 19h04)
1. Obsydian
Rozumiem Was. U mnie bieda aż piszczy, a planów wiele. Chociaż przed pożarem szału nie było, ale za to z odcinkami byłam na bieżąco, nie to co teraz... O doładowaniach ode mnie mogą zapomnieć, nawet jeśli znaczyłoby to utratę ilustracji. Trudno.
2. Obsydian
Coś czuje, że jeszcze długo będą nas piekły tyłki. Cały czas rozmyślałam co mogłabym teraz zrobić z moimi 35tys. maany. Wszystko poszło się palić :<
3. Obsydian
Ja jestem rozdarta pomiędzy spróbowaniem zarobienia czegoś na targu, a zostawianiem dla siebie itemków do sakiewek, zwłaszcza legendarnej, bo tak bardzo chcę tego nowego chowańca.
O, wygrana
498
Ostatnio zmieniony przez Urania (16-06-2021 o 19h11)
1. Obsydian
Matko jedyna, @Nymfa nie poznałam cię 0-0
Czytam twoje komentarze od godziny i nie wiem że to ty!
@Urania jak zbierasz legendarne to powodzenia życzę, ciężko mieć wszystkie elementy, a same sakiewki są drogie
1. Absynt
Ja się cieszę, że moją zachomikowaną maanę na jakieś 2/3 miesiące przed pożarem wydałam na nadrobienie odcinków. Przynajmniej skończyłam TO, dlatego ostatecznie miałam tylko 3 odcinki NE do przejścia po raz drugi. No i straciłam tylko niecałe 7k, chociaż to wystarczająco, abym była na bieżąco ._.
1. Obsydian
@Myrida Oj dzięki, przyda się. Chyba jeszcze nigdy nie udało mi się otworzyć legendarnej, a na kupno sakiewki nie mam funduszy, więc aslytte to odległe marzenie
2.Obsydian
@Myrida jak mogłaś!
Ja już nie zmieniam chowańca, jednego zagłodziłam, a teraz nie mam na inkubator. Nice XD
3. Obsydian
Ja tam liczę na uzbieranie takiej ilości purro pieniędzy, żeby kiedyś wykupić rzeczy z sakiewek i potem otwierać je dla potków i ZM. Zawsze można marzyć XD
@Nymfa sama nie wiem jak, naprawdę
499
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-06-2021 o 19h29)