1. Absynt
Shairan dziękuję. ;3 Próbowałam zrobić ciebie, ale za żadne skarby nie mogę rozszyfrować co masz za bluzkę lub bieliznę pod tym żakietem. xD

Strony : 1 ... 973 974 975 976 977 ... 1326
1. Absynt
Shairan dziękuję. ;3 Próbowałam zrobić ciebie, ale za żadne skarby nie mogę rozszyfrować co masz za bluzkę lub bieliznę pod tym żakietem. xD
1 obsydian
Lolilol, z jednej strony jestem dumna, że użyłam takiego elementu nie do zlokalizowania, a z drugiej czemu nie zapytałaś, tylko mnie ciastkiem opychasz ;p
skopiowałam nazwę xd
1. Absynt
@Faren Dobrze widzisz, to jeden z moich ulubionych zespołów <3 Utrzymują się na tej pozycji już jakieś 8 lat
2. Absynt
Tak myślałam, ze to będzie to body! Najbardziej mi pasowało jak składałam twoją stylkę. xD
To jak już się przyznałam, że się czaiłam to proszę~ ;3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Faren (18-06-2021 o 14h51)
1. Obsydian
@Faren, mistrzu kamuflażu, przyjmij wyrazy uznania
2 obsydian
Wow, ale w czerwieni też to fajnie wygląda, good job Chyba sobie dokupię kilka elementów
Ostatnio zmieniony przez Shairan (18-06-2021 o 14h47)
1. Lśniąca
Cześć, cześc
Odnośnie cosplayów Faren przypomniało mi się coś - nie kupiłam - założmy - nastu rzeczy, bo zwyczajnie nie starczyło mi AM. Jeśli bimuf nie zrezygnuje przez rok z tego formatu eventów, ktory zawitał do nas jako Wielkanoc (czyli powtórki na mapkę + do butiku), to na dobrą sprawę wszystko odzyskam. Co prawda dopiero po całym roku (bo walentynki dopiero w lutym :' D), ale odzyskam.
I ładnie się przebierasz za innych, haha. Ja jakbym próbowała, to pewnie brakłoby mi trochę elementów i musialabym kombinować naprawdę z cosplay'mi.
@up, czy Lance podchodził do Ciebie na statku w 4 odcineczku? Już po całej aferze z ilustracją etc.? Czy to tam straciłam ten lovo?
1 obsydian
@Lexi szczerze mówiąc, na to liczę. Zawsze jakas maana wpadnie za jakieś ciekawe stuffy z poszukiwań. I jeju, chętnie bym się podzieliła tą antyczną walutą, mam 300k jeszcze xD
Tak, przyszedł do mnie. Nauczyłam się na błędzie z innego serwera i tutaj od początku obniżałam z innymi chłopakami, żeby z nim mieć najwyższy Naprawdę szkoda, ze nie miałaś okazji, bo ta rozmowa była przeuroczo złośliwa
Ostatnio zmieniony przez Shairan (18-06-2021 o 14h52)
2. Obsydian
Byłoby super gdyby jeszcze była okazja zdobyć więcej starych ciuchów. Mimo że wydałem wszystkie złote monety, to nadal mi mało
Shairan, nakup sobie wszystkie ruchome elementy ze sklepu i zaraz wszystkie monety przepadną xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-06-2021 o 14h53)
1. Absynt
Nie dość, że jestem Batmanem to i kameleonem. (⌐■_■)
Ale stylki Lexi już nie zrobię, płaszczyk z butiku jest aktualnie daleko od mojego zasięgu, bo maany mam jak na lekarstwo a złota nie wydaje, bo czuje że może się na co innego przydać ;<<< A chciałam! Zrobiłabym to! XD
Niby pod te aktualne przebieranki trochę tej antycznej waluty poszło, a wciąż trochę zostało. Magia xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (18-06-2021 o 14h57)
1 obsydian
@Noku to jest myśl, jeszcze nie wszystko kupiłam xD
@Faren no ceny z nowego butiku są bolesne nawet jak się ma zapas maany D:
1. Absynt
Shairan przed pożarem się obkupiłam w te łachy wydając ZM, które specjalnie pod ten haul zakupowy kupiłam. Teraz boli mnie ta myśl, bo ten szał robiłam chyba teraz w styczniu xD
1.obsydian
Ja też liczę że będzie można w innych eventach zdobyć rzeczy z wszystkich lat. Na wydane ZM wprawdzie nie narzekam, ale kto by nie chciał mieć możliwość zgarnięcia dodatkowych rzeczy? Nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą
1. Absynt
@Faren Ja dla odmiany znam sporo osób, które ich słuchały lub nadal słuchają U mnie wrócili do łask nowym albumem, który wydali jakoś na przełomie maja i czerwca, także chwilowo słucham tylko ich xD
A co do rzeczy w butiku, to na szczęście udało mi się kupić to, co chciałam, a jeśli mi czegoś brakuje, to dokupuję na bieżąco Chociaż resztę AM planuję zachować na TO, bo jakoś dziwnie mi, że tego nie przeszłam na tym koncie. Może jak będę miała przypływ maany i wolny czas to przejdę od nowa, jeszcze nie wiem. W tym momencie jedynie chcę, żeby mi starczyło na odblokowanie targu.
1. Obsydian
Ja właśnie teraz zbieram na ten targ, może wtedy będzie okazja na nim zarobić jakoś
Choć nie ukrywam, że zwykle jestem osobą, na której ludzie z targu zarabiają
2. Obsydian
Targ może się przydać w przyszłości jak będą novę eventy, na razie jednak trochę kuleje
1 Cień
Powiem Wam, że sesja w tym semestrze to jazda bez trzymanki XD Jeszcze jest tak gorąco.........
LUDZIE nie uwierzycie, oddali mi doładowania XDD Byłom już 100% pewny że już nie ma szans, bo minęło mnóstwo czasu. Wow.
Ostatnio zmieniony przez Taara (18-06-2021 o 16h38)
1. Obsydian.
Cześć wszystkim, znowu przepadłam na tydzień, ale po prostu praktyki wyniszczyły mnie fizycznie i psychicznie.
2. Obsydian
Ooo, @Vandea się pojawiła i to chyba nawet z nową sygną
Ostatnio zmieniony przez Myrida (18-06-2021 o 17h41)
3 obsydian
@Van a jak Ci tam w ogóle idzie? Ten wysiłek warty?
508
Ostatnio zmieniony przez Shairan (18-06-2021 o 17h44)
1 Cień
Ahh stroje za doładowania, ale się obkupiłam
1 obsydian
@Taara ciesze się, że dalej zajmują się zwrotami Dużo Ci zostało do wydania? ;p
2. Obsydian.
@Myrida, hej, taka sytuacyjna
@Shairan, właśnie generalnie chodzi o to, że pielęgniarki na oddziale traktują nas jak idiotki, dziewczyny z roku non stop mnie czymś irytują, a jeszcze zrobili bajzel w praktykach. Brak słów.
1 Cień
Oj nie, 3,5k xD Nie miałam aż tak dużo tych doładować, ale wystarczyło żeby zgarnąć parę fajnych rzeczy. A i zdziwiłam się w sumie, że dostałam spin offy, bo nigdy ich nie kupowałam lol
1. Obsydian.
@Taara, spin-offy dostał każdy kto odzyskał doładowania niezależnie od tego czy ktoś je w ogóle kupił. Super, że udało Ci się odzyskać doładowania.