@Faren
Dogrzebałam się jedynie do tego screena już z odpowiedzią po tym jak pocisnął po eurowizji. Niestety chyba usunął resztę. Oczywiście ocenzurowany screen.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ogólnie to w tym roku nawet najgorsze piosenki bronią się albo sceną, albo wokalem. Tymczasem my mamy Rafała, który jest chyba absolutnie najgorszy z najgorszych.
Z takich istotnych info ostatnich dni, to w kilku ekipach pojawiła się korona. Mam nadzieję, że nikt przez to nie zostanie wykluczony :l
Podsumowałam moje fav piosenki z tego roku (kolejność w zasadzie nie ma znaczenia, jedynie Finlandia jest top 1): Finlandia, Włochy, Czechy, Ukraina, Islandia, Rumunia (ale niestety dziewczyna nie potrafi tego dobrze zaśpiewać na scenie, co mocno mnie rozczarowało), Belgia i Litwa.
Nagroda Guilty Pleasure wędruje do Australii :')
btw @Faren słyszałaś o śmierci wokalisty AWS? Okropna informacja... Nie chcę Ci psuć humoru, ale to w zasadzie ważne.

ale mogę się wypowiedzieć do Brzozowskiego. 
Ale tak, to prawda. Bawi mnie to shipowanie, bo najwyraźniej nawet organizatorzy podłapali. Moim zdaniem kręcenie takiego romansu to świetny sposób na promocję. Oni naprawdę od kiedy to zostało nagłośnione skoczyli w notowaniach xD

zdziwiła mnie z tym rapem. Pierwsza jakaś piosenka którą pozytywnie się wyróżnia. Tak, zdecydowanie faworyt. Ode mnie mocna nota chociaż za dużo dzikich pląsów