Uważasz, że znasz siebie?
/Zachowanie mojej mamy
Ostatnio zmieniony przez Nepente (16-07-2021 o 15h46)
theythemica

Strony : 1 ... 689 690 691 692 693 ... 1527
Uważasz, że znasz siebie?
/Zachowanie mojej mamy
Ostatnio zmieniony przez Nepente (16-07-2021 o 15h46)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 15h47)
Jaki jest najlepszy zawód?
Dość dobry, miałem dwie rozmowy o pracę i jedna z nich poszła mi naprawdę dobrze, śmiali się z moich żartów ♥
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 15h50)
Jaki jest Twój dzisiejszy humor?
A lubię, jest całkiem całkiem.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (16-07-2021 o 15h55)
Lubisz zupe pomidorową?
Potrafisz rozpoznać udawaną/fałszywą pewność siebie?
/Masz na myśli czym się różni prawdziwa od fałszywej?
Fałszywa jest wtedy kiedy ktoś pozbawiony pewności siebie chce ją mieć (i to jest ok), ale zamiast skupiać się na jej źródle, interpretuje ją jako zestaw zachowań na pokaz i to głównie budowanie wizerunku.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (16-07-2021 o 16h01)
A czym się różnią?
/si
Jaka wewnętrzna przemiana XD
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 15h55)
Na czym polega twoja wewnętrzna przemiana i czy stosujesz ją także w realnym świecie?
/a, no tak, żadna widzę
/Właściwie to chyba nie ma nic, co by mnie zawstydzało.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 15h56)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 16h02)
Często zmieniasz, coś w swoim wyglądzie?
Wszystko jest po staremu. Tylko cerę zaniedbałam przez pracę, ale to chyba się nie liczy.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (16-07-2021 o 15h59)
CO ostatnio zmieniłaś w swoim wyglądzie?
Dałbyś* pls to jest dla mnie ważne.
To zależy. Jeśli miałoby to oznaczać, że obudzę się w świecie po katastrofie klimatycznej, w takiej Ziemi jak z Wall.e, to nie chciałbym. Jeśli miałby to być piękny świat, w którym środowisko (misie polarne!) żyje i ma się dobrze to tak, ale to jest nierealnej. Gdyby loty na Marsa byłyby etyczne, to oesu, hibernujcie mnie i odmroźcie w ziemskiej kolonii, ale nie są etyczne, bo powodują walkę o zasoby na świecie i wiele innych rzeczy, które powodują złe rzeczy. Ludzie potrafią fantastyczne rzeczy, więc czemu robią te głupie ;-;
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 16h06)
Dałabyś się zahibernować, jeśli miałabyś pewność, że obudzisz się za 100 lat?
/a niech zostanie
/No tak, raczej posiadam. Architektura wymaga obycia i w programach graficznych i w starciu z ołówkiem, cienkopisem, farbą, kredką... Wypadam w tym wszystkim całkiem nieźle. Nawet rzeźbę zaczęłam praktykować, z uwagi na to, że przez 1 semestr mieliśmy zajęcia rzeźbiarskie i bardzo mi się to wszystko podobało. A artystyczną duszą jestem od zawsze. Kiedyś też lubiłam pisać, mam nawet w szufladzie niedokończoną powieść kryminalną.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 16h07)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 16h17)
Jakie fryzury ci się podobają, jak się lubisz czesać, jakie fryzury zauważasz u innych?
Nie wiem, niewiele z nich widziałem, ale Kraków jako stolica literatury (wg UNESCO) jest niesamowity.
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 16h13)
Najpiękniejsza europejska stolica według ciebie to...? I dlaczego?
/A to zależy, ciężko mi się zadeklarować, bo są wnętrza minimalistyczne, które mi się po prostu podobają, ale są też wnętrza tak bajkowe, nietypowe, z nagromadzeniem przeróżnych ozdób, wzorów, kolorów, że wystarczy jedno spojrzenie, aby skradły moje serce. Ale tak ogółem - chyba wolę bardziej te "przepchane", bo takie wnętrza mają duszę.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 16h21)
Jeżeli chodzi o wnętrza domu, wolisz minimalizm czy przepych?
Mhm, przedwczoraj pierwszy raz używałam cushion z Missha i jestem zakochana. Jest to coś podobnego do podkładu, ale kompletnie inaczej wygląda na skórze. Coś wspaniałego i baaardzo polecam. Tak samo kremy bb zamiast przeładowanych podkładów.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (16-07-2021 o 16h25)
Masz jakieś swoje odkrycia makijażowe z ostatniego czasu, którymi się możesz pochwalić?
Tak, lubię czytać, chociaż ostatnio się trochę zatrzymałam w tym. Zamierzam nadrabiać na dniach - dopadłam "Ojca Chrzestnego" po angielsku, więc jestem ciekawa.
O samej Azji jako takiej i jej historii, kulturze, czytałam jakieś książki, ale szczerze nie było w nich nic na tyle wyjątkowego, by zapamiętać tytuły.
Jeśli chodzi o literaturę jako taką, słyszałam, że Murakami pisze świetne utwory, ale sama się za niego nigdy nie brałam.
Ale czytałam jakieś light novels a pojedynczych mang. Niby je zbieram, ale wrażenie było miałkie.
I wlasnie mi przypomniałeś o serii light novels, które chciałam kiedyś zamówić... Cesarzowa Kou, czy coś takiego?
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (16-07-2021 o 16h47)
Czytasz książki, prawda? Czytujesz jakieś książki z Azji? Słyszałaś o jakichś, masz o nich jakąś opinię?
Nie wiem, zależy od ludzi.
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 16h25)
Łatwo cię rozśmieszyć?
Ano, całkiem fajna zabawa.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (16-07-2021 o 16h28)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 16h37)
Zdarza ci się brać udział w internetowych konkursach?
Nieee, ale pościel lubię hahaha :P
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (16-07-2021 o 16h30)
Deergod - Polecisz jakiś fajny psychotest?
Liraeth - Lubisz prasować ubrania?
/Niech pomyślę... Chyba nie Choć na paznokciach nie lubię czystej czerni. I czystej bieli, bo wygląda jak korektor
A poza tym, to raczej nie ma tak, że jakiegoś koloru unikam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 16h34)
Jest jakiś kolor, którego wyjątkowo unikasz np. na ubraniach, na jakiś pierdółkach do domu albo ostatecznie na paznokciach? :D
Grochy, ostatnio motyw kwiatów też mnie mi się podoba. Może dlatego, że za dużo go nosiłam i mi się znudził.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (16-07-2021 o 16h41)
Jest jakiś wzór na ubraniach, którego nie lubisz?
// Lubię motywy zwierząt i marvela.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (16-07-2021 o 18h30)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 16h47)