Co jest najbardziej niewdzięczne jeśli chodzi o rysunek?
Ten moment, kiedy rysuję przypadkowe kreski bez żadnego planu (żeby nie wyjść z wprawy), a po jakimś czasie wychodzi z tego coś fajnego.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-08-2021 o 17h15)

Strony : 1 ... 771 772 773 774 775 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-08-2021 o 17h15)
Co lubisz w rysowaniu najbardziej?
Zaczęłam jakoś w październiku, ale ogarniać i wciągnęłam się w niego dopiero w grudniu C:
Jak długo grasz w Genshina?
@down od lipca 2017 prawie codziennie tu wchodzę. Co do udzielania się na forum to odkryłam to z 3 miesiące przed pożarem, ale wiedziałam wtedy tylko o wątkach do eventów i odcinków.
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-08-2021 o 17h25)
Grałaś w eldaryję przed pożarem? Udzielałaś się na forum? ;3;
Przede wszystkim fabuła i postacie - bardzo podoba mi się to, że fabuła ma dużo easter eggów, różnych nawiązań do mitologii i kultur świata. Niesamowicie urzeka mnie to, że mogę wreszcie przełożyć trochę swojej wiedzy do tego, co widzę w grze. Lubię spekulować na temat przyszłych wydarzeń fabularnych i rzeczy, które już miały miejsce. To wszystko uwiodło mnie na tyle, że po prostu jestem ciekawa wszystkiego, co wyjdzie. Gra porusza ważne temat - w lepszy lub gorszy sposób - więc cieszę się, że i to mogę obserwować. Lubię też to, że każdy kolejny region oparty jest na innej kulturze i to w sposób ciekawy i piękny. Krajobrazy i grafika również mnie przekonały do zostania. Rolluję osoby z bannerów nie dla ich wspaniałego dmg, a osobowości i projektu postaci.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-08-2021 o 17h45)
Jaki był Twój pierwszy ulubiony wątek na forum i czy nadal go lubisz?
/Kurczę, dobre pytanie... Jestem tu od bodajże maja 2018 roku? I chciałabym pamiętać, jak tu trafiłam. Może przez jakąś inną grę? No nie wiem. Pamiętam, że pogrywałam sobie też w missfashion od beemov, ale czy to było przed czy po odkryciu eldy... xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-08-2021 o 17h46)
Jak to się stało, że w ogóle trafiłaś na Eldkę?
Uradłam Nick z gry Pillars of Eternity, Skaen to Bóg nienawiści, rewolucji i działania z ukrycia. Jest bardzo ciekawą postacią, ma fajną historię, jednak wybrałam taki Nick głównie dlatego, że ładnie brzmi, jest prosty i łatwy do zapamiętania, no, a poza tym chciałam już przestać być Czarlsem xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-08-2021 o 17h52)
Czy Twój nick coś oznacza?
/więc to Ty!
/Tak, ale nie grałam zbyt długo w to, bo nie lubię za bardzo gier tego typu
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-08-2021 o 18h27)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-08-2021 o 18h14)
Rysunkowe wyzwanie przez jaką Eve? Ja zakładałam jakieś rysunkowe wyzwanie? xD
/Omg faktycznie coś było xDD Praktycznie zapomniałam.
Ale chyba to było głównie z załozenia @Thenightfox, mi się średnio później chciało to robić, ja i wyzwania to ciężka relacja xD Najfajniej mi się robiło te pierwsze, które były na syfie. Wtedy jeszcze miałam ambicje xD
/Fabuła, zdecydowanie fabuła. Te które są głównie z rozwałką szybko mnie nudzą swoją monotonią, nie dla mnie takie rozrywki xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (04-08-2021 o 18h19)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-08-2021 o 22h36)
Jesteś koncertowa, czy raczej unikasz tego typu imprez?
/Przejmuję dość mocno. Lubię dobrze wyglądać, więc zawsze mam zadbane włosy, makijaż. Staram się również ubierać stosownie do okazji, żeby nie czuć się wyobcowana. Ćwiczę, dużo chodzę przede wszystkim, aby utrzymać swoje ciało w dobrej kondycji. W skrócie - mój wygląd nie jest mi obojętny Ale nie jest to też jakieś obsesyjne - wszystko wychodzi naturalnie i wszystkie te rzeczy są moją stałą częścią dnia.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-08-2021 o 18h51)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-08-2021 o 19h08)
Jaki masz stosunek do takich miejsc jak horror house?
// Jeśli wzór jest w moim guście to jestem na tak, zwłaszcza w przypadku letnich sukienek i spódnic, fajnie wyglądają w połączeniu z prostymi dodatkami. Jeśli chodzi o wnętrza to tutaj jestem bardziej ostrożna. W przedpokoju wytapetowałam jedną krótką ścianę we wzór w monstery i nadal mi się podoba, chociaż minęło już kilka lat. Bałabym się jednak tapetować większe powierzchnie. Może to by się bardziej sprawdziło w lokalach użytkowych?
Ostatnio zmieniony przez Aida (04-08-2021 o 19h15)
Lubisz wzorzyste materiały? We wnętrzach, ubraniach?
/Wolę szybki prysznic. Na kąpiele zwykle nie mam czasu, ponieważ mój czas na nie to poranek, a wtedy raczej chcę się orzeźwić i nie marnować zbyt wiele czasu.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-08-2021 o 19h16)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-08-2021 o 19h27)
Jak ci mija dzień?
Nie. Nie mam żadnych.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (04-08-2021 o 20h07)
Czy masz jakieś obiekty zapachowe (świeczki, olejki, itp.) w swoim domu? Jeśli tak, jakie są twoje ulubione zapachy?
Z racji braku lepszych pomysłów, pocisnę banałem i powiem, że widok ze szczytu góry. Szczególnie, gdy nie chodziło się przez cały dzień, bo wtedy ból nóg skutecznie tłumi zachwyt.
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (04-08-2021 o 19h51)
Jaki jest najładniejszy widok?
Montaż fabularny, montaż krótkich form komercyjnych i historia sztuki ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-08-2021 o 21h49)
Jakie z dotychczasowych zajęć na studiach podobały Ci się najbardziej?
/Niet, nie miałam niestety okazji.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (04-08-2021 o 22h17)
Czy jeździłaś kiedyś na deskorolce/fiszce? Co umiałaś zrobić?
Kaeya i Noelle, mam tylko cztery postacie więc XD
Noelle ze sposobu walki, duży miecz i ta siła gdy nim kręci to coś czego potrzebowałam. Aż miło się na to patrzy.
Kaeya z wyglądu, charakteru, głosu postaci i przede wszystkim z tego LODU, który tak bardzo chciałam. Gdy mogłam zamrozić wodę, byłam najszczęśliwszym dzieckiem na świecie. Zresztą to jak walczy i cały czas skacze przy tym też wygląda świetnie.
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (04-08-2021 o 21h54)
Kto z postaci Ci się spodobał najbardziej na razie? Dlaczego? Z genshinka.
/nie chodziło mi nawet o drużynkę, ale napotkane w fabule postacie też. Nie doprecyzowałam pytanka
Nie gram w zbyt wiele gier. Ale w genshinku kupuję np. blessing.
Korzystasz z mikrotranzakcji w grach mobilnych?
Raczej omijam płatności. Jedyne w co gram to Hearthstone, a on należy do dużej korporacji i moje pieniądze raczej nie trafią do zapracowanych programistów. No i szkoda mi pieniędzy zwyczajnie
I jest Elda, ale jestem tu tylko dla forum, więc byłoby mi głupio wydawać pieniądze na grę, której nie lubię
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-08-2021 o 22h33)
Kupujesz czasem rzeczy w grach tylko po to, zeby wesprzec firme która te gre tworzy, czy jednak skupiasz sie na itemkach i dopoki cos ci sie nie spodoba albo nie przyda, to omijasz platnosci?
W Moonlight Lovers jak nie zapomne, a tak to nie, bo raczej nie ma w co, a takie lepsze otome są raczej platne i szkoda mi hajsu. Czasem jak sie naprawde nudze to pobiore jakies otome na telefon ale zazwyczaj nudzi mi sie po jednym dniu bo jest tak slaba fabularnie albo ma w sobie tyle mikroplatnosci ze gra bez placenia jest praktycznie niemozliwa albo mega upierdliwa. Ooo, i gralam kiedys w Mystic Messenger, to jest spoko, ale trzeba miec na to czas przez forme w jakiej jest zrobione. Ja nie mialam czasu, sily i cierpliwosci zeby zrobic wiecej niz 2 sciezki tam.
Ostatnio zmieniony przez Flower (04-08-2021 o 22h34)
Czy grasz w jakieś gry otome/powieści wizualne oprócz eldy (i ewentualnie innych tworów bimufu)?
Ja osobiście przerobiłxm wiele takich gier. Na miejscu pierwszym u mnie jest Choices, bo (szczególnie w starszych książkach) ma bardzo dobre historie z bardzo dobrymi love interestami. Zdarzyło mi się próbować także Romance Club, Lovestruck i Mystic Messenger, które były całkiem niezłe, ale jakoś nie urywały zadka
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (04-08-2021 o 22h38)