Ulubiona postać z Genshin Impact?
Zazwyczaj około godzinę, aby zjeść, ubrać się, pomalować i zebrać na spokojnie.
Ostatnio zmieniony przez Thori (06-08-2021 o 13h15)
Strony : 1 ... 774 775 776 777 778 ... 1527
Ulubiona postać z Genshin Impact?
Zazwyczaj około godzinę, aby zjeść, ubrać się, pomalować i zebrać na spokojnie.
Ostatnio zmieniony przez Thori (06-08-2021 o 13h15)
Ile zwykle czasu zajmuje Ci przyszykowanie się do wyjścia rano?
/nic a nic
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (06-08-2021 o 14h50)
Jak bardzo jesteś edgy?
macnięty .////.
jestem każdym shibe, ale tak najbardziej to hipsta x ninetees inu owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (06-08-2021 o 13h56)
Edit: Snek zdecydowanie ale jestem pogodzona z moim chronicznym zmęczeniem i nigdy go nie kwestionuję xD Lizzy jeśli chodzi o jedzenie tak 150%Którym doge jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Shemei (06-08-2021 o 14h02)
kim jesteś
Ostatnio zmieniony przez falafel (06-08-2021 o 21h44)
Masz swój ulubiony mit?
Wszystkie moje sny są ciekawe. Ostatnio śniła mi się gra. Takie vr, ale lepsze, że jesteś całkiem w świecie gry. I nie było żadnych punktów zapisu, a pierwszy etap był strasznie trudny. A potem odblokowałem jakoś funkcję latania i sobie latałem. Chciałem wygrać, ale nie wiedziałem jak. I potem z jakąś dziewczyną lecieliśmy gdzieś daleko. I to już nie była gra tylko zwykła ulica. A potem znaleźliśmy jakąś małą dziewczynkę i próbowaliśmy ją chronić przed jakimiś złymi ludźmi. Moim genialnym pomysłem było schowanie jej do szafy w publicznej toalecie XD
A potem leciałem do zamku i w nim walczyłem z demonami i przyszły anioły żeby mi pomóc. Ale ku mojemu zaskoczeniu okazało się że nie jestem aniołem i nie mam ich mocy, więc musiałem sobie radzić pięściami. I wygrałem jakimś cudem.
Zwykle jak pamiętam sny to pamiętam ze trzy, cztery z jednej nocy, stąd tyle opowiadania XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-08-2021 o 22h02)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (07-08-2021 o 13h19)
Jak radzisz sobie z brakiem motywacji?
Łatwiej byłoby napisać do czego mam siłę
Nie mam siły psychicznej do użerania się z ludźmi. Nie mam siły fizycznej do zrobienia czegokolwiek w zakresie sportowym (nawet skakać nie umiem). Nie mam siły (w sensie motywacji) żeby zacząć spisywać historię, którą miałxm w głowie od 4 lat.
Możnaby tak do jutra.
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (07-08-2021 o 13h12)
Do czego nie masz siły?
Na pewno było coś takiego. Avatar the last Airbender na przykład, bo Aang był jedną z mniej interesujących postaci
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-08-2021 o 11h40)
Miałeś jakiś przypadek książki/filmu, gdzie side character był ciekawszą postacią niż główny bohater i to wątki z nim były dla ciebie najbardziej interesujące?
Wieści na temat członka rodziny.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (07-08-2021 o 14h16)
Co cię ostatnio zaskoczyło?
// W porządku, nic nie robiłam przez dwa miesiące i miałam ogromną kłótnię z moim przyjacielem, ale wszystko się dobrze skończyło, na pewno wspominam je lepiej niż wcześniejsze.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 13h25)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (07-08-2021 o 22h18)
Jak mijają ci obecne wakacje? Masz jakieś plany?
// Od dziecka chciałam się nauczyć grać w szachy, bo miałam w domu bardzo ładny, drewniany zestaw podróżniczy, tylko że nie miałam z kim w nie grać :<
Dopiero kiedy zaczęła się pandemia, a ja znalazłam wreszcie przyjaciół xD pojawiła się potrzeba znalezienia jakiegoś zajęcia, które można robić razem na odległość, żeby pielęgnować te ważne relacje. W ten sposób wkręciliśmy się w szachy online, dzwoniliśmy do siebie z moim psiapsim na Messengerze i graliśmy, rozmawiając przy tym godzinami. I tak to było ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 14h02)
Jak to się stało, że zaczęłaś grać w szachy? Czy ktoś Cię do tego zachęcił?
No i dobrze to coś Ci mówi ^^ tak, interesuję się sztuką. Najogólniej mówiąc jestem miłośniczką sztuki XX w, a szczególnie surrealizmu. A co do mojego ulubionego obrazu to jest nim "Autobus" Bronisława Wojciecha Linke, zyskał miano ulubionego, nie dla tego, że uważam iż nie ma lepszych obrazów, bo jest wiele równie ciekawych, a nawet ciekawszych, a dlatego, że mam do niego sentyment, gdy go pierwszy raz zobaczyłam będąc w podstawówce to od tego zaczęła się właśnie moja miłość do surrealizmu, oraz sztuki polskich artystów.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (07-08-2021 o 14h24)
Czy interesujesz się malarstwem? Bo coś mi mówi, że tak c; Masz ulubionego malarza bądź ulubiony obraz?
/ Rzeczywiście intrygujący! owo
// Nie umiem :c
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 14h33)
Umiesz ułożyć kostkę rubika?
Za naukę do obrony licencjatu. Jak mi się nie chce uczyć historii kina :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-08-2021 o 14h51)
Za co trudno ci się zabrać?
// Łagodna muzyka
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 14h42)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-08-2021 o 14h57)
Jest jakaś książka do której lubisz wracać raz na jakiś czas?
Ostatnio zmieniony przez Camio (07-08-2021 o 16h09)
Jest coś, co bardzo chciałabyś przeczytać w przyszłości?
// Uważam, że to wszystko bujdy na resorach, a zarabianie na naiwności niektórych ludzi jest nieetyczne.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 16h19)
Co sądzisz o wróżbiarstwie i zarabianiu na tym?
@down prowadziłam kiedyś pamiętnik, chciałam dziennik, ale nie mam motywacji, bo niezbyt widzę w tym sens. Pisać mi wygodniej na klawiaturze niż na papierze
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-08-2021 o 16h47)
Prowadzisz notesy, dzienniki lub tym podobne? Masz swój ulubiony?
// Według mnie sztuką jest cokolwiek, co wzbudza emocje lub przemyślenia u odbiorcy. Dlatego właśnie abstrakcyjne pomysły takie jak namalowanie czarnej kropki na białym płótnie i nazwanie tego obrazem uważam jak najbardziej za pełnoprawną sztukę, właśnie dlatego, że takie dzieła wzbudzają w ludziach emocje - jedni się oburzą i powiedzą, że to bezsensowne i oni też by tak umieli, inni zachwycą się oryginalnością, przełamaniem schematu naśladowania świata rzeczywistego, a jeszcze inni będą się głowić i głowić jaki był cel powstania tej kropki i co ma reprezentować. Czysta sztuka!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 17h04)
Czym według ciebie jest sztuka?
W sumie mam podobne zdanie do ciebie, choć myślę, że sztuka typu czarna kropka wcale nie wywołuje emocji (może to tylko ja, ale dla mnie jest obojętna i mam wrażenie, że gdyby nie marketing, to nikogo by nie obchodziła). Dla mnie sztuka to głównie coś co ma charakter estetyczny (wiadomo nie zawsze, no ale zazwyczaj) i przede wszystkim jest kreatywnym i świadomym wytworem. Trochę dlatego czarne płótno mi pod to nie podpada, bo ani nie widzę go jako estetyczne ani kreatywne, ani oryginalne, ani nic, co by mi się ze sztuką kojarzyło. Bo głębsze znaczenie można na poczekaniu przypisać do wszystkiego.
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-08-2021 o 17h37)
A czym sztuka jest dla ciebie? Jaka przemawia do ciebie najbardziej?
// A pewnie, pewnie, i to jaki! XD
To wspaniały autoportret mojego autorstwa
A to nasz portret spod ręki mojego przyjaciela
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 17h47)