Chciałbyś potrafić latać?
Wybrałabym się na długi spacer i piknik na łonie natury albo plaży
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h25)
Strony : 1 ... 788 789 790 791 792 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h25)
/o ty, oddaj te szybkie palce xd ale zostawię
Gdybyś miała kogoś zaprosić na pierwszą randkę to gdzie byś się chciała wybrać?
Nie chciałabym żadnych super mocy, ale jakbym już musiała jakąś mieć to może chciałabym móc latać lub przewidywać numery w lotto, wtedy nic więcej by mi już nie było potrzebne.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 16h25)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-08-2021 o 16h21)
Jak to jest być królową mroku?
@down myślę ze od zawsze się z 7-mką lubiłam
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-08-2021 o 16h34)
Masz swój szczęśliwy numer?
Nie, nie zwracam na takie rzeczy uwagi
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 17h00)
A ty masz taki, którego nie lubisz/unikasz/nie napawa cię optymizmem?
Będąc w gimnazjum, na starcie mojej urodowej "podróży" zapędziłam się i wyrwałam sobie za dużo włosków z początku jednej brwi i w sumie zauważyłam dopiero później, że zamiast lepiej jest gorzej, bo są nierówne xD no i trzeba było czekać, aż odrosną, a do tego czasu przy każdym spojrzeniu w lustro widziałam tylko tą krzywiznę :') przez ten występek do teraz mam nieco słabsze i rzadsze włoski w tym miejscu, ale nie jest to bardzo zauważalne. Wręcz prawie wcale, jeśli nie zwróciłabym na to czyjejś uwagi. Anyway, mam nauczkę na przyszłość - dont **** with my own eyebrows xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 16h45)
Zdarzyła Ci się kiedyś jakaś urodowa wpadka? Mam na myśli sytuację typu nieudane farbowanie włosów, zgolenie sobie brwi, obcięcie włosów krócej niż byś chciała itd.
Hmm raczej jestem obojętna/nastawiona negatywnie do przesądów, jesli ktoś w nie wierzy to mogą utrudnić życie, bo człowiek sobie wbije do głowy, że np. będzie mieć pecha lub że coś się złego stanie i będzie nastawiony negatywnie, pesymistycznie, może nie mieć motywacji do podejmowania jakiś działań itd. Choć w drugą stronę może też by to mogło działać i np. ktoś byłby nastawiony pozytywnie, bo wierzył by, że coś mu przynosi szczęście, ale wydaje mi się, że wiara w nieszczęście jakoś łatwiej ludziom przychodzi.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 16h45)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h39)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-08-2021 o 16h58)
Próbowałaś kiedyś jakichś sportów walki? Lub chciałaś spróbować?
/Gram w Simsy ostatnio dość często
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 16h44)
Grasz w jakieś gry poza otome?
Mapka, stroje i chowaniec są bardzo okej, ale chciałabym, żeby minigra była łatwiejsza, bo póki co, to wygrałam raz na pięć prób :') I to po tym jak już ułatwili.
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 16h54)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h55)
A Tobie?
W grze losowej tak, ale to było na jakimś festynie, jak byłam mała. Z tego co kojarzę to były jakieś metalowe ramki na zdjęcia. XD Nigdy nic pieniężnego z kolei nie wygrałam.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 16h58)
No nie xD
@truflogon
Co to za obrazek na twoim profilu?
@Cansani
Udało Ci się kiedyś wygrać w jakieś grze losowej np. lotto?
Jak byłam w przedszkolu to wierzyłam, później nakryłam mamę na podkładaniu prezentów, ale i tak nadal pisałam listy żeby wiedziała co bym chciała dostać xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 17h05)
Jak długo wierzyłaś w św. Mikołaja? Zdarzyło ci się pisać do niego jakieś listy z prośbami o konkretne chciejki?
Trochę tak, trochę nie. Lubię pokręcić się w kuchni i pochylić nad przygotowaniem wypieku, czy innego żarełka, ale sprzątanie bynajmniej nie przynosi mi żadnej frajdy. To samo się ma co do ubierania choinki - kiedyś uwielbiane, teraz już nie bardzo. xD Aczkolwiek jak już stoi sobie w rogu i ładnie świeci to jest bardzo przyjemnie i nastrojowo.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 17h07)
Lubisz przygotowania do świąt?
W pustych :p Nie lubię miejsc publicznych, ludzie są straszni. Galerie sztuki są w porządku i lasy. Byle było cicho i spokojnie tak na prawdę
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 17h11)
W jakich miejscach publicznych czujesz się najlepiej?
/Tak długoterminowo to oglądam Czarną Listę, ale raz na jakiś czas sobie odpalę odcinek, bo tak to oglądam sobie różne reality shows, programy na Netflixie np. o gotowaniu, konkursy...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 17h14)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (13-08-2021 o 17h45)
Jakie jest twoje najwcześniejsze wspomnienie?
Raczej nie mam takiej jednej jedynej comfort song... ale bardzo lubię Song 2 od Blur. xd No i jeszcze przyszła mi do głowy piosenka Lil Nas X - Montero. Obie mają w sobie coś fajnego, co być może trochę polepsza mi nastrój? Coś takiego.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 17h18)
Jaka piosenka jest w stanie prawie zawsze poprawić twój nastrój?
Ojacie dawno nie oglądałam zmierzchu, ale bez porównania Charlie jest najlepszą postacią (z wyglądu Jasper zdecydowanie, ale Stephenie Meyer skrzywdziła go robiąc z niego żołnierza konfederatę xD).
A szipowanie tych dwóch tatuśków to taka naturalna kolej rzeczy, powiedzmy, że całkiem wholesome paring jak na tę sagę (friends to lovers arc who?)
Ostatnio zmieniony przez CIementine (13-08-2021 o 17h24)
Co skusiło cię do shipowania tej dwójki z twojej sygny? ;p + twoja fav postać z Twilight to?
Poker Face Lady Gagi przypomina mi jak moja kuzynka, gdy byłyśmy jeszcze małymi szczylami, puściła mi to na swoim wielgachnym komputerze po raz pierwszy i obie zachwycałyśmy się teledyskiem i próbowałyśmy śpiewać. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 17h20)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 17h42)
Zdarzyło ci się kiedyś wysłać do kogoś jakąś wiadomość omyłkowo? Jak wybrnęłaś z sytuacji?
Na twarz, na ubiór, styl, ogólnie czy są zadbani... no i jacy są w obyciu, czy przyjemnie mi się z nimi rozmawia, czy da się wyczuć jakieś nie-do-końca-pozytywne vibes xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 17h28)
Na co jako pierwsze zwracasz uwagę u nowo poznanych osób?
Wydaje mi się, że na włosy, oczy i zapach danej osoby
Ostatnio zmieniony przez CIementine (13-08-2021 o 17h33)
A podkradnę pytanie, a Ty? Na co zwracasz uwagę?
/Najpierw płatki, potem mleko. Nie wyobrażam sobie robić tego na odwrót xD Przecież to mleko by zaraz pryskało na wszystkie strony xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 17h32)