1. Obsydian
mini zawał, że będę liczyć.
Chłop Faren, koloryzowane, dramatyzowane
@Seas zobacz wątek nasze oczekiwania i ostatni w nim post.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (04-07-2021 o 14h01)

Strony : 1 ... 1028 1029 1030 1031 1032 ... 1326
1. Obsydian
mini zawał, że będę liczyć.
Chłop Faren, koloryzowane, dramatyzowane
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (04-07-2021 o 14h01)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (04-07-2021 o 14h00)
1. Absynt
Powiedzmy, że pierwszy raz od dwunastu lat zrobił mi taki cyrk. >.>" Kocham go, ale miałam ochotę zabić. xD
Oh gods! Tylko nie syreny znowu >.<"
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-07-2021 o 14h02)
1.Absynt
@Seasaidh Beemoov na facebooku wspomniał coś o jakiejś starożytnej syrenie przy brzegu na muzyczny event. Chyba powtórzą formę jak z Subkubem walentynkowym i chyba ona ukradnie głosy Huang Chu, Koori i Karenn (ale to tylko moja teoria)
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-07-2021 o 14h04)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (04-07-2021 o 14h07)
1. Obsydian.
Nie brałam udziału w tym walentynkowym evencie, ktoś mi powie czy tam przy tych mini-gierkach był odstęp czasowy?
2. Obsydian
Ja mam nadzieję że nie będzie minigierek z odstępem czasowym. Jak już muszą być to najlepiej zrobić wszystkie a raz
1. Absynt
Zeszłoroczny muzyczny to był strzał w kolano i to tak na wylot jeśli chodzi o czas. Oby tegoroczny był lepszy, zgodzę się nawet na minigierkę w typie pianinka jakie było dwa lata temu(?), byleby nie wyskoczył znowu jakiś śmieszny bug kasujący permanentnię event na cały dzień xD
Trochę wam Obsydiany poprzeszkadzam przed pracą ;**
A żeby tak porozmawiać o czymś ciekawszym. Czy ktoś wybiera się na koncert Hatari we wtorek w Warszawie albo na następny dzień w Krakowie? xD Tak się skłąda, że wybieram się na ten warszawski, bo mam rzut beretem od domu. <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-07-2021 o 16h58)
1. Obsydian.
Ja mini-gierkom mówię stanowcze nie, jedyne z jakimi sobie radziłam to te na Festiwal Letnich Gwiazd (tak to się chyba nazywało), Wielkanoc z Lęsem i na Letnie Święto ze skorupiakiem i tym pełzającym chowańcem. (ale odstęp czasowy to koszmar)
1.Absynt
@Faren jak się grało w tą mini gierkę z pianinem? Robiłam chyba wszystko, a i tak nie umiałam w to
@down pianino, kamienie, w tym roku może muszle
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-07-2021 o 17h09)
2. Absynt
Floy wbijało się cyfry w odpowiednim momencie. Taka pseudo gra rytmiczna. Jak kocham gry rytmiczne tak ta była piekłem. >.>"
1. Obsydian.
Ja nienawidzę ani gier rytmicznych ani pamięcikówek, a Bimuf mnie nimi katuje.
2 Obsydian
A było podane o której jutro ma być ten event?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (04-07-2021 o 17h09)
1.Absynt
Napisali, że o 11 rozpoczyna się cyrk na kółkach
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-07-2021 o 17h10)
1. Obsydian
Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć który bug pojawi się pierwszy XD
2. Obsydian.
Ja na praktyki jeżdżę, jak będzie odstęp czasowy to będę w pupiu. :<
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-07-2021 o 17h16)
1. Absynt
Kiedy ma się on zacząć? Jutro czy w środę? W sumie nie ważne i wtedy i wtedy będę spała xD
2.Absynt
Jutro, podali 5 lipca 11:00
1. Obsydian
Już znalazłam tą atmosferę, wstyd się przyznać ale jakimś cudem wpakowałam ją na starych (>ლ)
1.Absynt
Myrida to zrobiło mi dzień. To jeden z lepszych postów na forum jakie zobaczyłam
1. Obsydian
@Floy cieszę się że chociaż tyle dobrego z tej sytuacji
1. Absynt
Myrida tak myślałam, że skitrałaś na strych. XD Czasami człowiek nawet nie wie co posiada w nim. Też mi się zdarza. ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian
@Faren właśnie o tobie myślałam, a tu pojawiasz się na wątku! XD
Pusto tu strasznie
Małe przypomnienie żeby nakarmić chowki i nie posyłać je po północy. Nikt nie wie co nas jutro czeka.
2. Obsydian
No tak, funkcja strychu. Takie to przydatne, że całkowicie zapomniałam o jego istnieniu.
*nikt nie wie co nas czeka jutro* powiało grozą
Bobranoc, widzimy się jutro na evencie.
1. Absynt
Mryrida awww tęsknisz za mną jak mnie nie ma? That' cute <3
W pracy siedzę. Wszyscy dojechali to przez chwilę nie ma co robić xD Dzisiaj nocna zmiana.
Ogólnie dzięki za przypomnienie, bo na fr koncie miałabym pikachu face że nie mam energii xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-07-2021 o 23h11)