3. Obsydian
Myrida znalazłaś ten głos na stronie? Czy to wgl jest. Przeleciałam wszystkie możliwe strony i nic
671
Ostatnio zmieniony przez Mystification (05-07-2021 o 11h25)
Strony : 1 ... 1030 1031 1032 1033 1034 ... 1326
3. Obsydian
Myrida znalazłaś ten głos na stronie? Czy to wgl jest. Przeleciałam wszystkie możliwe strony i nic
671
Ostatnio zmieniony przez Mystification (05-07-2021 o 11h25)
1. Obsydian
@Mystification. Znalazłam go na poszukiwaniach. Też nie mogę go znaleźć na stronie. Ktoś kupił w butiku usta za 60 many i dostał głos... Nie podoba mi się to
2. Obsydian
iks de ten strzęp głosu wygląda jak logo i go omijałam XD dobra mam kolczyk i pierscionki Kori. Biedoevent. Stroje robione na byle jak, zwłaszcza włosy
A Karyna wygląda jak po roku w Rosji
Ostatnio zmieniony przez Mystification (05-07-2021 o 11h27)
1.Absynt
Event dawaj manne i rób doładowania, oddawaj pieniądze.
@Myrida tym kimś jestem ja. Chodzi, by wydać dziennie co najmniej 50 manny by dostać trzeci głos. Cyrk i śmiech na sali
A i jak coś to te głosy są ukryte bo wrzucili je w inne miejsca niż takie te elementy do znalezienia zazwyczaj. Swój głos miałam w grach Z BOKU na dole
Ostatnio zmieniony przez Floy (05-07-2021 o 11h30)
1. Obsydian
ale przynajmniej itemki srogo lecą z tej mapki.
Z jednej lokacji za 10energii wypadły mi 4 itemki.
Jest strój shooting star ^^
2. obsydian
Dobra mam 3 głosy i kupę bzdet do Koori. Rly 3 elementy i jakaś dziadowa drobnica ktora ledwo widacc
Ostatnio zmieniony przez Mystification (05-07-2021 o 11h35)
3. Obsydian
To kpina! Trzeba manę wydać żeby zebrać głos?!
Wrzucam screen głosu huang chu
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-07-2021 o 08h12)
1.Absynt
Proszę, niech ten event się już skończy.
1. Obsydian
@Deergod jakby ktoś wam wygrane zabierał?
Czasami jest taki ruch, że nie zdążysz napisać tego, czego chcesz, wstawić obrazek i numer.
Pisanie "wam" jest trochę krzywdzące, bo w każdej straży jest parę osób, które tak robi.
Modlę się, żeby ilustracja nie była z koncertu.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-07-2021 o 11h44)
1. Absynt
Hej hej c:
Obczaiłam event i w sumie taki zły nie jest. Mało ambitny i w sumie szkoda, że trzy głosy dziennie (a te elementy to drobne, nic nie było widać) to mimo wszystko nie jest to mini gra, a tego bardzo nie lubiłam w poprzednich eventach bo jakieś trudne były T^T
Stroje niby spoko, ale nie postarali się za bardzo bo praktycznie dostaliśmy ubrania postaci z Eldki .-.
A za doładowanie mi się nie podoba, chociaż widziałam że w butiku jest ten za doładowanie, chyba skuszę się na te śliczne włoski ^U^
I wiecie co? Nie wymieniłam chowańca i zamiast królika 170 energii mam 90 energii. I myślę, że wymienię go jak mi się energia skończy, chociaż nie wiem czy jest warto, nowego stroju i tak na poszukiwaniach nie ma..
1. Obsydian
@Lea dziękuję, za podsumowanie (chociaż sama też właśnie do tego doszłam XD)
Teraz niech mi jeszcze ktoś powie co to za nowe rzeczy w butiku alchemika (ps.: znalazłam tam też głos)
Zaraz wrzucę screen
2. Obsydian
Jedyne co jest na plus w tym evencie to wydawanie maany na targu. Bo się coś ruszy i sprzeda, chociaż targ i tak ledwo zipie xD ale to był ogromny plus eventu letniego
Ostatnio zmieniony przez Mystification (05-07-2021 o 11h45)
1. Obsydian
@Myrida w zakładce eventu można zobaczyć jak wyglądają te głosy.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-07-2021 o 11h47)
Ostatnio zmieniony przez Lea (05-07-2021 o 11h49)
1. Obsydian
To te nowe eventowe rzeczy w butiku alchemika z którymi kompletnie nie wiem co zrobić i po co są
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-07-2021 o 11h51)
2. Obsydian
@Deergod spoko rozumiem, po prostu to wam mnie trochę striggerowało.
Proszę państwa, targ ruszył. Itemki się sprzedają jak ciepłe bułeczki.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-07-2021 o 11h51)
1. Obsydian
Dla mnie może nie jest jakiś powalający, ale nie jest też kompletnym dnem