1. Cień
Mi też olejowanie średnio pomaga, ale mam wrażenie że to dlatego że jeszcze nie znalazłam odpowiedniego oleju do moich włosów 

Strony : 1 ... 823 824 825 826 827 ... 1327
1. Cień
Mi też olejowanie średnio pomaga, ale mam wrażenie że to dlatego że jeszcze nie znalazłam odpowiedniego oleju do moich włosów 

1 Cień
Mmm, krótkie włosy to jednak zbawienie <3 Zawsze są idealne, nic nie ma prawa się zniszczyć jak tak często je ścinam xDD
2. Cień
Na włosingu się nie znam, ale życzę powodzenia z tym olejowaniem, bo ponoć dobra metoda
W sumie to nawet nie wiem, jaki mam typ włosów, ktoś wie jak to ogarnąć? XD
@Taara Zgadzam się w 100%, ostatnio przeszłam z długości "do pasa" na długość "za ucho" i w kwestii wyglądu fryzury to prawdziwe zbawienie
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 16h11)
3. Cień
No ja próbowałam na razie na tym co mam w domu, argonowy, jojoba i zwykła oliwa z oliwek XD
Nie dały rady :<
Taara ಠ⌣ಠ
Idriana są testy porowatości, wpisz w neta, albo na stronie napieknewlosy - poszukaj
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 16h14)

1. Cień
@Kalipso Dziękuję <3
W ogóle jeszcze a propos krótszych włosów to świetne są na taką cieplejszą pogodę, jak miałam jeszcze długie włosy to szło się ugotować xd
2. Cień
A no to prawda, na wakacje długie włosy może nie są najlepsze... No ale.. Chcesz być piękna cierp XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 16h20)

Ostatnio zmieniony przez Natsuki (26-05-2021 o 16h30)

1. cień
Ja się właśnie zastanawiam nad mocnym cięciem, mniej więcej do długości pani z mojego gifa w sygnaturze. Gdybym to zrobiła, to miałabym pierwszy raz w życiu krótkie włosy

1. Obsydian
Nowe rzeczy w sakiewkach od 2 czerwca! Nie wierzę, w końcu!

1. Cień
@Elodie Właśnie ja ostatnio ścięłam na mniej więcej taką długość, mega polecam, wygoda niesamowita. Jeśli boisz się o objętość, to polecam poprosić o cieniowanie, dzięki temu te włosy zawsze jakoś się układają

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-05-2021 o 16h38)
1. Cień
Elodie, no ja jakiś czas temu stwierdziłam że sobie pofarbuje włosy i miałam fioletowo-różowe 
Jako że jestem szatynką to moje naturalne włosy umarły śmiercią nieodwracalną i musiałam się ściąć :I
Czy żałuję? Trochę z długości owszem. Ale jakbym nie zrobiła tego to bym do końca życia się zastanawiała ¯\_(ツ)_/¯
Ostatecznie doświadczenie pozytywne xD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 16h39)

1. Obsydian
Chciałabym ściąć włosy, ale moje są strasznie rzadkie więc się nie odważę chyba :<

1 Cień
Rany..... Wydałam dzisiaj resztę monet, żeby zdążyć w maju, a Ci znowu przedłużają X D
2. Cień
Seasaidh gratuluję zaczipowania ~(˘▾˘~)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 16h42)

1. Obsydian
Hit :_; przed chwilą udało mi się złapać Lamulina. Ucieszyłam się jak nie wiem, bo trochę maany wejdzie za sprzedaż go na targu.
Patrzę w inwentarz a tam go nie ma. Wyparował.

1. Cień
Byłam w sklepie, kupiłam am i zjadłam. Zaliczyłam prackę moje siostry, bo miała dla mnie pudełka, a teraz idę do domku od dziadków.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (26-05-2021 o 16h49)
1. Obsydian
Ej Sea a możesz płacić w sklepie czołem po zaczipowaniu??

1. Cień
@Nymfa Współczuję, że też takie kwiatki się tu jeszcze zdarzają ;;
@Sea Czy po zachipowaniu aktualizacje systemu są automatyczne? xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 16h52)
2 Cień
U mnie mija dzisiaj 6 dni od szczepienia i w końcu (dosłownie dzisiaj) spadła mi opuchlizna i przestała mnie boleć ręka. Yay!
3. Cień
Mi źle weszło i musze płacić kolanem ;<
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 16h54)

1. Cień
@Kalipso Oj niedobrze, może przy drugiej dawce naprawią ;c
Butik z antyczną walutą przedłużony, a ja już wszystko wydałam, jak tu żyć
1. Obsydian
Czyli ja jestem jedyną osobą z jedną dawką? Ktoś coś jakieś doświadczenia z J&J? Ale bez straszenia mnie, że mi płody wszczepią, miejcie litość.