3. Absynt
Meliah kopa ci mogę sprzedać, ale żebyś wbiła wina~ ;>
647
Tak Mooky widziałam. Witaj na balandze u Miiko xD Niestety nie znowu się minęłyśmy xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 22h10)

Strony : 1 ... 841 842 843 844 845 ... 1326
3. Absynt
Meliah kopa ci mogę sprzedać, ale żebyś wbiła wina~ ;>
647
Tak Mooky widziałam. Witaj na balandze u Miiko xD Niestety nie znowu się minęłyśmy xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 22h10)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (27-05-2021 o 22h12)
3. Absynt
Tryph jak mi laptop wybuchnie po wejściu na twój profil, namierzę cię!
648
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 22h12)
Ostatnio zmieniony przez Eve (27-05-2021 o 22h14)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (27-05-2021 o 22h15)
1. Cień
No nie, tylko na chwilę od forum odeszłam, a tu już zieloni harcują :<
@Mooky Kolejna osoba na tej imprezie, coraz was więcej XD
@Eve To chyba kwestia tego, że te rangi są źle przetłumaczone, nie mam pojęcia kto się tym bawił, ale ewidentnie coś przeoczył xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (27-05-2021 o 22h15)
2. Absynt
Fun fact żołnierz straży" był zdublowany I think, co aż mnie spooknęło >.>" Nie zauważyłam tego wcześniej, a zamiast szefowej straży był oficer.
Ogólnie to w sumie wróciłam już do swojej rangi sprzed pożaru, bo miałam ponad 2k postów, ale uzbieranych w przeciągu tych kilku lat a nie niecałych dwóch tygodni xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 22h18)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (27-05-2021 o 22h20)
1. Absynt
Mooky, wyszło moje piwniczenie w domu xD Ale już się uspokoję skoro mam pracę xD
1. Cień
@Mooky Zgadzam się te po angielsku brzmiały znacznie lepiej!I kurcze, że te urodziny aż tyle trwają... xD Już poprawione, nie ma dowodów! xd
@Faren Podziwiam, rozpędziłaś się nieźle z tymi postami xD
To ja z kolei na tym forum wcześniej napisałam może z dwie wiadomości, więc rekord już dawno pobiłam xd W sumie to nawet jakoś na to bardzo nie patrzę, zwróciłam uwagę jak miałam rangę pi, bo moje matematyczne serduszko się ucieszyło xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (27-05-2021 o 22h29)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (27-05-2021 o 22h25)
1. Cień
Zazdroszczę wam w sumie pracy, też teraz szukam, ale nigdzie mnie nie chcą przyjąć :c
No cóż, przynajmniej mam czas na siedzenie na forum xD To najbardziej przegrywowa rzecz jaką mogłam napisać, potrzebuję chyba zainteresowań albo życia społecznego xd
@Mooky Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało ;-;
1. Absynt
Idriana sama siebie podziwiam xD Wychodzi, że jestem spamiarz numero uno a ja nawet tego specjalnie nie robię xD Dobrze mi się tu z wami gada <3
No i easy xD Z tą pracą jest ciężko, a ja miałam farta, że trafiła mi się w sumie przy pierwszej okazji. To nadal turystyka, więc nigdy nic nie wiadomo >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 22h30)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (27-05-2021 o 22h30)
3. Absynt
Jeśli mowa o rangach to przed pożarem miałam wbite na przyjaciółkę chowańców więc daleko mi jeszcze xD I tak dobrze mi idzie bo wtedy od początku forum siedziałam i wbiłam średnio dwa posty dziennie może xD
Ciekawe ile będę wbijać teraz xD Wiecie praca i studia do pożeracz czasu...
No nie, nie chciałam wygranej, chciałam sie rangą z przed pożaru pochwalić xD
650
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-05-2021 o 22h33)
1. Cień
Przyznam szczerze, że też uwielbiam tu przesiadywać, jakoś tak wszyscy się strasznie przyjaźni wydają i miło się rozmawia <3
@Mooky Klonowanie wyszło w 100%, podziwiam za tak dobrą robotę!
I do gastro też właśnie składam gdzie się da, ale jak na razie dostałam tylko jedną odpowiedź, że no niestety nie, mam jednak nadzieję, że jeszcze się skądś odezwą
@Meliah Kiedyś dobijesz do starej rangi, trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony przez Idriana (27-05-2021 o 22h36)
1. Absynt
Powiem wam śmieszną rzecz... Jestem śpiąca xD Chyba praca tak nagle zaskoczyła mój organizm, że nie wie co robić i każe mi iść spać xD O tak wczesnej porze xD
1. Cień
@Faren Szczerze powiedziawszy, to przy wstawaniu o piątej, to zupełnie się nie dziwię, podziwiam że w ogóle do tej godziny wytrzymujesz, bo sama pewnie padłabym na twarz już o dziewiątej xD Tak, jestem słabą jednostką xd
1. Cień
Tylko cień się odbił już Absynciaki szalejoooo ┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻
1. Absynt
Spokojnie Kalipso nie trzeba stołem rzucać (albo dwoma) jeszcze się odbijecie xD jak zawsze zresztą
Kocham tą emotikonę tak ogólnie xD Kupiła mnie totalnie
Faren dopiero zauważyłam że jeszcze troszę i 2k postów, szalejesz :O
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-05-2021 o 23h03)
2. Absynt
Kalipso mówiłam tyle razy! Nie rzucamy stołami (∩•益•)⊃━☆゚.*
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 23h01)
1. Obsydian
Przyszłam was poblokować xD