1. Obsydian
@Floy ale ty masz pamięć!
Nawet ja tego wszystkiego nie kojarzę w jakiej kolejności co szło!

Strony : 1 ... 844 845 846 847 848 ... 1326
1. Obsydian
@Floy ale ty masz pamięć!
Nawet ja tego wszystkiego nie kojarzę w jakiej kolejności co szło!
1.Absynt
Być może między tym coś jeszcze się przeplatało. Tak to już miałam i mam do teraz, że głównie na forum siedzę by odnajdywać Garnki w ładnych strojach
1 obsydian
Masz niezłą pamięć, @Floy. Ja gdybym nie zapisywała swoich awatarów, nie pamiętałabym większości własnych stylizacji, a co dopiero cudzych xd
2. Obsydian
A wyszukuje wam coś google grafika gdy wpiszecie swój nick+ eldarya? Bo u mnie parę stylek jest xd
1 cień
Ja tu przyszłam, żeby podzielić się tym co mi właśnie przyszło do głowy. @Mystification jak przeczytałam twój nick to odrazu skojażyło mi się z tym i pomyśl jakby to brzmiało gdyby tam był twój nick haha
ilumination, ilumination, iluminatiooooon!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ewanlinn (28-05-2021 o 10h10)
1. Obsydian
@Ewanlinn XDDDDDDDDDD słyszałam to w myślach xD genialne
1. Lśniąca
Ja jestem nudna gdy się wpisze mój login w google, to wyskakują w sumie same wątku z bugami. Wy macie chociaż jakieś stylki albo obrazki. A ja bugi.
1 obsydian
Mi wyskakuje kilka stylizacji, Nevra, jego chowaniec, Lance i jakieś randomowe obrazki xD
1.Absynt
Wpisałam stary nick i na starym koncie miałam Nevre na WSa
Google pyta czy nie poprawić, ale bez poprawienia w grafikach na końcu wyskakuje mi miód
1 Obsydian
@Lexi haha, naprawdę, żadnej stylki?
Aż lecę zobaczyć co u mnie wyjdzie XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 10h37)
1.Absynt
Gdy wpisałam ciebie @Lexi to fajne fanarty wyskoczyły
1. Obsydian
Wpisałam swój nick z dopiskiem eldarya. Jako pierwsza wyskoczyła mi stylka z której jestem naprawdę dumna i którą naprawdę lubię.
Potem jest kilka stylek innych osób, a potem strój, który nosiłam naprawdę krótko. Może z 3 dni, bo był nieudaną próbą skopiowania @Kalipso.
A gdzieś na samym końcu pojawiła się @Faren. XD
patrzcie co wyskoczyło
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 10h40)
2. Obsydian
Dobra jest mi trochę smutno, bo nie zdobędę chyba ostatniego elementu jakim jest piżama XD przez co nie będę miała kociej ilustracji która jest fest cute
1. Obsydian
@Mystification naprawdę nie dasz rządy? Nawet z biletów? 8 powtórek=1 piżamka.
Nic się nie da zrobić?
Oddała bym ci swoje potki, gdybym mogła
@Deer stylka fajna. Ja mam wrażenie że moich sprzed pożaru nie ma w grafice google
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 11h47)
1. Obsydian
@Myrida mam obecnie 127 biletów a może jeszcze jedną skrzynkę otworzę. Jutro wleci może fartem 120 więc też za mało. Jedyna nadzieja to że wyleci z jakiejś skrzynki lub za zm kupie skrzyneczki ale szkoda zm na to
widzisz Seła jak ja walnę pomysła to ile osób skorzysta
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-05-2021 o 11h50)
2. Obsydian
@Mystification 247 to za mało na piżamkę? To za ile biletów ona była?
1. Cień
Też z ciekawości sprawdziłam czy jestem w Google i wyskoczyła mi jedna stylka... aż zdziwiona jestem xD
1. Obsydian
261 ale jeszcze nie wiadomo czy uzbieram bilety
1. Obsydian
@Seasidh fajnie, że już cię nie boli Ból ręki to uciążliwa sprawa. Przeszkadza w codziennych czynnościach.
@Idriana ja jestem zdziwiona, bo nie spodziewałam się że dół mojej stylki będzie robił jako obrazek do eventów XD XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 12h03)
1. cień
Kurczę, ten event jest w cholerę irytujący. Próbuję zdobyć tylko i wyłącznie tę karnację, a ciągle mam powtórki
Ostatnio zmieniony przez Elodie (28-05-2021 o 12h00)
1. Obsydian
@Elodie ja bym ci naprawdę ją oddała.
A nie kupisz sobie za bilety z powtórek?
1.Absynt
@Elodie masz chociaż bilety na nią?