1. Cień
@Myst ty to masz łeb, nie tylko do wymyślania ciast, których DALEJ się NIE DOCZEKAŁAM.
@Myrida przeszkadza, szczególnie, kiedy jesteś w pracy. Nie polecam.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-05-2021 o 12h02)
Strony : 1 ... 845 846 847 848 849 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-05-2021 o 12h02)
2. Cień
@Myrida No widzisz, można się pozytywnie zaskoczyć! XD
W sumie tak się zastanawiam, czy czekać z wydawaniem biletów do jutra, czy zrobić to już dzisiaj... udało mi się uzbierać ich 360, brakuje mi łącznie do ukończenia eventu z trzech elementów, ciężka decyzja xD Liczę na to, że jeszcze może się coś z tych skrzynek utrafi xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 12h02)
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (28-05-2021 o 12h05)
1. Obsydian
@Idriana lepiej poczekaj, jutro będziesz miała jasną sytuację czy będziesz musiała je wydać, a jeśli tak, to na co.
Teraz jak coś kupisz, to pewnie jutro wyleci ci że skrzynki[/u]
@Elodie. To szkoda. Jutro też nie dasz rady rozbierać tych biletów?
A ja tą karnację wrzuciłam od razu na strych...
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 12h07)
2. Obsydian
Seła te ciasta są po prostu zbyt dobre i za szybko znikają, nie da rady ich wysłać bo przyszłaby pusta paczka, ewentualnie okruszki
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-05-2021 o 12h06)
2. Cień
@Myrida Tak właśnie chyba zrobię, na szczęście te, które mi zostały do zdobycia nie są jakieś nieziemsko drogie, chociaż wkurza mnie, że dalej nie mogę trafić w skrzynkach tej atmosfery z Children's Hero xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 12h08)
1. Obsydian
to też, nie przeczę
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-05-2021 o 12h09)
2. Obsydian
@Idriana to najlepsza strategia.
Ja to z tego eventu chciałam piżamkę i atmosfery.
Włosy chciałam dopuki ich nie zobaczyłam XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 12h10)
1. cień
Przy dobrych wiatrach raczej powinno mi się udać, ale mój chowaniec nie ma nieskończenie wiele energii xD
1. Obsydian
@Elodie. To utrudnienie. A nie masz jeszcze potków, które dostaliśmy przy rejestracji? Mi one pomogły i to znacznie przy tym evencie
1. Cień
@Myrida Oj tak, z włosami też miałam podobnie, chciałam je dostać dopóki nie zobaczyłam jak faktycznie wyglądają XD
Najbardziej pocieszam się tymi itemkami co mi je chowaniec z mapy przynosi xD (włosów Sinead i Lux mam już w nadmiarze xd)
2. cień
@Myrida Wszystkie wykorzystałam na początku eventu
Ostatnio zmieniony przez Elodie (28-05-2021 o 12h19)
1. Obsydian
@Elodie to szkoda, je najlepiej trzymać n koniec. Bo czasem jak coś za nie kupisz na początku to potem może i tak wypaść ci że skrzynki
1. Absynt
Seasaidh skąd są te skrzydełka, które masz?
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (28-05-2021 o 12h33)
2. Cień
@Elodie Mam nadzieję, że uda Ci się event ukończyć, trzymam kciuki
W ogóle też macie tak, że przy zakładaniu konta miałyście/mieliście w głowie jedną koncepcję Gardzi i kupowane było wszystko pod tę jedną wizję, a i tak obecny wygląd teraz zupełnie odbiega od pierwotnych planów? XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 13h15)
1. Obsydian
@Idriana ja tak miałam jak zaczęłam grać. Chciałam żeby mój ubiór był biało złoty. Planowałam raczej postać anioła.
A wyszło ci wyszło . Nie to żebym narzekała. Ten styl też bardzo lubię
Po ponownej rejestracji już raczej wiedziałam co chcę, więc na razie nie mam żadnych myśli "szkoda że nie zrobiłam tego inaczej"
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 13h27)
1 Cień
Dzień dobry! Jak tam piątek, weekendu początek? Pozytywne afirmacje wyrecytowane? Kawusia wypita?
Tak, wstałam pół godziny temu
2. cień
Za 10 minut kończę zajęcia i koniec ze zdalnymi, smutne
2. Cień
Dzień dobry wszystkim! <3
Dopiero wstałam. Bosze. Muszę przestawić się na normalny tryb życia i zacząć chodzić spać jak człowiek :I
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 13h37)
1. Cień
U mnie w sumie bardzo spokojnie, o 15 jeszcze tylko niemiecki, a potem weekend ^^
@Myrida Twój styl jest świetny ^^
U siebie to planowałam na początku takiego bagiennego potwora, pewnie kiedyś do tej koncepcji spróbuję wrócić, ale na razie te wszystkie zielone peruki kurzą mi się w szafie XD Najwyżej kiedyś zostanę wiedźmą od trucizn, bo też by się to dało w tej koncepcji wykorzystać XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 13h41)
1. Obsydian
@Idriana dziękuję ^^
Z zielonymi perukami, to teraz będzie kiepsko, tylko 2 odcienie zielonego będą w przyszłości. Ciekawi mnie jak byś bagna przedstawiła.
1. Cień
Ja to w pierwszych podejściach X lat temu miałam taką karnację ciemniejszą i wołali do mnie skwarek XD
Trochę mi zajęło wypracowanie jakiegoś em "stylu". Ale jak już mi się udało to chodziłam w mojej stylce przez rok czy więcej , nieznacznie ją zmieniając xd
1. Obsydian
Jak mi jakąś stylka wyjdzie, to jej nie zmieniam przez długi czas. Zastanawiam się nad wykupieniem miejsc w tych "ulubionych" strojach, ale to koszmarnie drogie