Hej hej, i ja dołączam się do życzeń.
Miłego dzionka i smacznej kawusi.
Ten tydzień będzie dobry, bo ma tylko 3 dni!

Strony : 1 ... 874 875 876 877 878 ... 1326
1. Obsydian
@Lea oby. Ja ledwo wstałam i nie mam już siły. Nie wiem czy to taki okres czy weekend mnie wymęczył. Dobrze że piątek wolny
2 Obsydian
Nowy tydzień się rozpoczął. Jak tam u was z życiem? Też chcecie zakneblować wszystkie żyjące istoty, które budzą was przed piątą rano?
3. Obsydian
Dżem bobry
Mój poniedziałek zaczął się...koszmarnie. Nie wiem jak ja przeżyje ten miesiąc ;') Trzymajcie kciuki
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 09h26)
1 obsydian
Cześć. Z życiem jako tako, gorzej z mobilizacją. Mi wstawanie o 4:20 nie robi różnicy, ale zakaz kawy i energetyków tak xd
@Nymfa trzymam kciuki, żeby było lepiej!
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 09h24)
2. Obsydian
No heja wszystkim widzę że nie tylko ja zaczęłam tydzień z marną chęcią do życia xd
Wgl wkurzyłam się bo zostało mi z jakieś 4 dialogi do wykonania żeby skończyć odcinek i w końcu odblokować targ a tu brak maany xD
3. Obsydian
Oooo jak fajnie, że się kilka obsydianek zebrało ^^
@Myst i feel this bro
@Shairan dzieki T^T
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 09h28)
1. Obsydian
@Mystification. A to pech, tylko 4 dialogi, to musi naprawdę denerwować.
Ja jestem w odcinku 9 i
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2 obsydian
@Myst daj spokój xD na 7:30 do pracy, bez jakiekogolwiek innego niż woda picia, w dodatku w tej piwnicy na piętrze xd tylko fakt, że dziś wypłata, jakoś mnie pociesza xD
Też nie lubię takich sytuacji. Tak blisko, a tak daleko...
@Myrida
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 09h32)
3. Obsydian
Ten chowaniec yghh. Czemu Leiftan nie ma jakiejś małej słodkiej kluseczki.
Ja ostatnio pracowałam na poddaszu. Ygh istna sauna.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 09h33)
1. Obsydian
Ale tylko trzy dni, dziewczyny damy rade
1. Lśniąca
Ja miałam nie przechodzić odcinków z TO, potem tylko, żeby odblokować targ, ale miałam sporo maany z odzysku i zaczęłam grać i kurcze, wciągnęłam się znowu D:
I zaczęłam zauważam, że pomimo Gard jaka jest, to ma wiele momentów, kiedy pokazuje, że jest czasem w porzadku bohaterką i fajnie to sobie było odświeżyć, bo te momenty mi nie zapadły w pamięć.
Ale jak sobie przypominam, że teraz max. schodzi 3k maany (w większości jednak 2,5k), a kiedys schodziło po 6 tysięcy, bo błądzenie po jaskiniach, to te dialogi w TO są bardziej opłacalne.
1 obsydian
Dla kogo 3 dni, dla tego 3 dni, ja w piątek poginam do pracy xD
@Lexi przeszłam za antyczną całe TO i faktycznie bardziej się opłaca płatność za dialogi po 2, niż po 10 łażenie bez celu i szukanie kogokolwiek. Nie pamiętam, ile mi zeszło, ale z 60k może, razem z ubrankami.
2. Obsydian
Ja sobie postanowiłam że przez zwyczajny brak maany nie przejdę TO ale zaczynam mieć tak samo. Zwłaszcza gdy miałam Nevre i teraz jest taki otwarty, fajny a w NE zamknięty i zdystansowany.
Shairan będę cię w piątek wspierać mentalnie. Wyślę ci energię życiową czy coś w ten deseń
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-05-2021 o 09h46)
1. Obsydian
Mi też system dialogów o wiele bardziej pasuje. Podobały mi się opisy walki w jednym odcinku, a myślę, że nie byłoby ich gdyby nie ten sposób przechodzenia odcinka. Poza tym irytowało mnie szukanie kogoś i niepotrzebne tracenie maany.
Też was wspieram. Mogę wam opryszczkę przesłać. Chcecie?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 09h47)
1. Obsydian
@Lexi może to dlatego że przechodzę TO po raz pierwszy, albo to dlatego, że jestem właściwie na początku, ale ja tam dobrych momentów gardzi jeszcze za bardzo nie zauważyłam.
Faktycznie miałam raz czy dwa wrażenie że idzie ona w dobrym kierunku ale niestety to było tylko wrażenie po jej następny ruch sprawiał że musiałam na chwilę odstawić komórke i zrobić face palm XD
@Shairan Że co zrobi?! Serio?! To gdzie ja będę spać? ;-;
1. Lśniąca
I jeszcze zdecydowałam się przejść TO z kimś innym. Przed pożarem miałam Eza, a teraz wahałam się między Nevrą i Leiftanem (bez odpowiedzi etc. rozmawiało mi się z nimi najlepiej, szybko wbiłam wysokie lovometry). Ale finalnie wzięłam Leiftana i zobaczymy, jak to prezentuje się przy samym końcu. Choć Nevra kusił.
No i ogólnie, narzekałam na te odcinki, bo dużo dziur fabularnych, nieścisłości i one nadal są, ba, widać je dobrze dosyć, ale nadal jak się tak przechodzi odcinek po odcinku to jest fajnie. Mam wrażenie, że jakoś lepiej odbiera się TO, jak gra się od razu (albo wiele odcinków pod rząd), niz jak się czekało po 2 miesiące na nowy. Cztery lata, ludzie. Cztery lata zajęło 30 odcinków.
@Myrida, tak, pojawiają się one nieco później, ale zdecydowanie są. Jestem na 22? 23? odcinku i już było kilka fajnych monologów/dialogów/akcji.
1 obsydian
@Myst dziękuję <3 poproszę nawet podwójne wspacie
@Nymfa cóż xD" muszę unikać wszelakich chorób, więc podziękuję xD
@Myrida hyhy, no cóż... zawsze masz podłogę xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 09h51)
1. Cień
Dzień dobry wszystkim
Wiem, że zupełnie nie w temacie zapewne, ale przyszłam się wyżalić na życie i na ludzi ze studiów xd Mamy jutro egzamin w terminie zerowym i ktoś zapytał, czy znalazłby się ładny pdf coby wysłać na grupę i móc skorzystać. No to ja, mając pdfa, podesłałam go na grupę z dopiskiem, że może komuś się przyda. Tymczasem jakiś gościu do mnie na priv wyskakuje, że mogłam nie wysyłać, bo teraz wszyscy napiszą na 100% i nam cofną termin zerowy. Trochę zgłupiałam jak dostałam tę wiadomość, bo wydaje mi się, że nikt aż tak ambitny/cwany nie jest, że oddać egzamin napisany na maksa po 15 minutach. W każdym razie zostałam dość mocno zjechana, że teraz jak nam cofną termin, to wszyscy do mnie powinni mieć pretensje itp xd I z jednej strony wiem, że typo prawdopodobnie jest osobą, którą jak się z czymś poprosi o pomoc, to odpowiada, że jesteś konkurencją na rynku pracy, a z drugiej to trochę mi przykro, bo nie chciałam się wdawać z nikim w kłótnię ;-;
Dziękuję, mój festiwal żalu został zakończony, problemy pierwszego świata czy coś xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (31-05-2021 o 09h52)
1. Obsydian
Nymfa xD nie dzięki świeżo swoją wyleczyłam dopiero xD
2 Obsydian
@Idriana Jeśli macie zwartą grupę i wiesz że nie ma ewenementów którzy oddadzą po 15 min, to nie masz się czym przejmować. Olej gościa.
Co do systemu many to słyszałam że zmniejszył koszty odcinków. I z tego strasznie się cieszę.
Antyczne monety wykorzystałam na ubrania i szkoda mi było marnować je na odcinki.
@Nymfa co do odsprzedania opryszczki... Ja mam takie szczęście że u mnie się nie objawia ;P
Ostatnio zmieniony przez Myrida (31-05-2021 o 09h57)
1 obsydian
@Idriana nie byłam na studiach, nie wiem co to są terminy zerowe, ale wydaje mi się, że gościu trochę na wyrost przeżywa i robi z igły widły.
@Sea to chyba nie jest tak źle z moją matmą <3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 09h58)
2. Obsydian
@Shairan terminy zerowe to jak robią zaliczenie przedmiotu jeszcze przed sesją, czyli oficjalnym terminem na takie zaliczenia
3. Obsydian
Powodzenia @Idriana, ludzie są straszni .-.
Ojjj ja teraz mam walke o oceny w szkole ;_; płacz i zgrzytanie zębami.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 09h59)