3. Obsydian
@Vandea ja nie obgaduje, naprawdę 0v0
Tylko wspomniałam o stetoskopie 0v0
Żadnych niecnych intencji, o tobie złego słowa powiedzieć nie mogę
442
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-06-2021 o 17h23)

Strony : 1 ... 923 924 925 926 927 ... 1326
3. Obsydian
@Vandea ja nie obgaduje, naprawdę 0v0
Tylko wspomniałam o stetoskopie 0v0
Żadnych niecnych intencji, o tobie złego słowa powiedzieć nie mogę
442
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-06-2021 o 17h23)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (06-06-2021 o 17h24)
1. Obsydian
Przyjaznych wiatrów @Vandea >//<! Wróć jeszcze.
Myślałam, że @Myrida pomyliłaś się z wygranymi, ale widzę, że już poprawione :> Cieszę się, że powoli zmniejszamy tę przewagę innych straży.
1. Obsydian
@Mooky witaj! Śliczna syrenka
U mnie dzisiaj kiepsko, więc pewnie nawet na forum mnie nie będzie, pojawiłam się tylko na chwilę
@Nymfa powinno z liczeniem wszystko grać, a nawet jak nie to nie mam teraz siły szukać i poprawiać, wybaczcie.
Ale przyczynianie się do zmniejszania różnicy między obsydianem a innymi strażami to zawsze szlachetny czyn
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-06-2021 o 17h27)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (06-06-2021 o 17h27)
1. Obsydian
@Mooky wiele różnych rzeczy, ale nie chcę o tym gadać, taki raczej że mnie introwertyk
2.Obsydian
@Myrida same, ale zawsze jak chcesz możesz z siebie coś wywalić. Mi pomaga.
Hejka @Mooky
U mnie wszystko napięte jak drut >///< terminy...
Pod koniec czerwca będę szczęśliwa jak nigdy już dawno się tak nie stresowałam.
Znacie jakieś fajne filmy na YT? Takie do kolacji xd
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (06-06-2021 o 17h33)
1. Cień
Bimuf dodał do story na Insta całe sety z nowych ubrań z sakiewek. I trzeba przyznać że wygląda to super. ^^
1.Absynt
Szkoda, że od razu nie mogli tego zrobić albo dzień po
Zobaczyłam właśnie chowańce. MatkoLeiftanowska jakie piękne.
Ostatnio zmieniony przez Floy (06-06-2021 o 17h45)
2.Absynt
Vandea napisał
@Faren, to może sprzedasz klika ciekawostek na ten temat?![]()
Ostatnio zmieniony przez Faren (06-06-2021 o 19h24)
1.Obsydian
@Faren
Stonehenge! A ja nie wiadomo czemu zakodowałam sobie, że chodziło ci o te posągi z Wysp Wielkanocnych XD
1. Absynt
Na krowie kopytko! Kilka sekund spóźnienia - jak zwykle :v
@Faren - To moja ulubiona kategoria postów, więc przeczytałam i... wow Jakie ciekawe rzeczy Ty opowiadasz i to w przyciągający uwagę sposób. Pamiętam, że na zajęciach z historii sztuki pani wspomniała o Stonehenge, ale tyle co nic, a na forum odkrywam prawdziwą kopalnię wiedzy. Nie wiem czy dziękować za kilka ciekawostek, niemniej dziękuję
1. Absynt
Bellona polecam się~
Nymfa haha no nie, akurat moja wiedza o tych posągach jest równa zeru. XD
1. Obsydian.
@Faren, dziękuję! Nie miałam pojęcia, że był budowany w trzech fazach i w życiu bym nie wpadła, że pierwotnie była to budowla drewniana. Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Miałam pytać właśnie o cel tej budowli, ale już w sumie odpowiedziałaś. I podziwiam, że napisałaś to
wszystko z pamięci. A co z kosmitami? Mój tata jest fanem "Starożynych kosmitów" i tam jest wiecznie o Stonehenge.
@Myrida, dobrze, wierzę, że Twoje serduszko jest czyste jak łza ❤
Wróciłam ze spacerku, ale na sam koniec humor mi się spsuł... Zawsze tak jest, że ja się o kogoś martwię, a ten ktoś ma to gdzieś. Zawsze.
1. Obsydian
@Vandea o nie, moi rodzice też.
Zawsze oglądałam to z przymrużeniem oka, ale straciłam resztki chęci do oglądania tego gdy puścili nagranie gościa w masce Zgredka z HP i doszukiwali się teorii spiskowych XD
Tutaj można zobaczyć to nagranie od 0:30 jeżeli ktoś nie wie o czym mówię
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (06-06-2021 o 21h38)
2. Obsydian.
@Nymfa, wyobraź sobie moją minę jak odkryłam, że ten typek od memów z Radomiem to typ ze "Starożytnych Kosmitów".
W ogóle ten program to jest jakaś inna rzeczywistość.
I moje ulubione zdanie, które już mi weszło w mowę potoczną jako odpowiedź na pytanie "Zwolennicy paleostronautyki twierdzą, że tak".
J już idę w spanko, dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (06-06-2021 o 21h52)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (06-06-2021 o 22h10)
1.Obsydian
@Vandea pewnie już śpisz, ale i tak dobranoc ^^
typowy monolog programu:
-Czy coś tam coś tam coś tam jest prawdą?
-Zwolennicy paleostronautyki twierdzą, że tak.
Świat jest ogromny i nie ma bata, że nie istnieje żadna inna forma życia, ale moim zdaniem nie jest taka jaką sobie wyobraża typowy Kowalski.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (06-06-2021 o 22h39)
Absynt 1
Pozdrawiam fanów Mass Effect, ja cierpliwie czekam, aż mój turianin pojawi się na horyzoncie i skalibruje mój statek.
2.Absydian
Jakby powiem wam ze spsikana jestem offem, mam moskitiere a wlasnie zabilam 4 komary i uj wie czy nie ma ich wiecej, eh :)
3. Absynt
Ughhh, te dziady są najgorsze >.>
W ostatecznych sytuacjach polecam posmarować się po odsłoniętej skórze olejkiem waniliowym - sprawdzony sposób, działa cuda! uvu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-06-2021 o 23h31)
1 Cień
Zabiłabym za tę nową perukę z basic sakiewki...
1. Absynt
Hej, hej (◍•ᴗ•◍)
Witam was w ten piękny poniedziałkowy poranek!
Jak tam u was? Wyspani?
Ja mam dzisiaj dobry poranek, jedziemy dzisiaj z moimi bąblami w przedszkolu na wycieczkę, będziemy karmić zwierzątka ^u^
I czuję się lżejsza taka bo postanowiłam przedłużyć sobie termin licencjatu bo się nie wyrobię (muszę jeszcze praktyki ogarnąć) ;-; no i nie mam takiej spiny że trzeba skończyć na już...
No i wykluł mi się chowaniec! C:
Ostatnio zmieniony przez Meliah (07-06-2021 o 07h11)
2.Absynt
Cześć
Meliah ja wyspana. Gratuluje wyklucia chowańca i przyznaje, że pasuje do ciebie wizualnie najbardziej