1.Absydian
@Idriana jakbym miała więcej hajsu to bym tam chyba pół lumpeksu wykupiła bo jesu takie perełki tam są i to nierzadko nówki nieużywane
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-06-2021 o 18h55)
Strony : 1 ... 927 928 929 930 931 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-06-2021 o 18h55)
1. Cień
@Tryphena Hahah, prawda, też uwielbiam ubierać się w lumpach, najlepsze odzieżówki <3 I właśnie dziwi mnie to zawsze, jak widzę markowe ciuszki jeszcze z metkami, że też nikt wcześniej tego nie kupił
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-06-2021 o 18h59)
1. Obsydian
@Seasidh właśnie zauważyłam, że oceniłaś moją stylkę (to co się miało dziać, to chaotyczne piękno rafy koralowej
Taki był zamiar XD)
Ja tam często jestem rozczarowana sieciówkami, bo tam we wszystkich są rzeczy na jedno kopyto. A jak się trafi sezon w którym rzeczy mi się nie podobają to jest tragedia, bo nie mogę w żadnym nic znaleźć.
1. Cień
@Sea Ano właśnie, takie przekarmianie też niestety dobre nie jest. W moim przypadku nadwagą się nie skończyło, bo byłam też bardzo aktywnym fizycznie dzieckiem no i też czasem przy obiedzie potrafiłam się uprzeć tak, że mnie żadna siła do jedzenia nie zmusiła. Wiadomo, jeśli dziecko w ogóle nie chce jeść, to trzeba je jakoś nakarmić, żeby najzwyczajniej w świecie przeżyło, ale nie ma co przesadzać w drugą stronę
@Tryph Dokładnie, a jeszcze jak się w lumpie trafi na dzień z nową dostawą, to największa radość, bo można w tych koszach/wieszakach przebierać godzinami i wychodzi się ze sklepu z nową garderobą <3
Ostatnio zmieniony przez Idriana (07-06-2021 o 19h02)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-06-2021 o 19h05)
1 obsydian
Z moim bratem było tak, że nie jadł nic. Nic, totalnie, niezależnie jak był głodny. Chyba, ze ktos mu dał batonik. To zaraz było żeżarte. Tak samo czekolada, chrupki... Pomyślcie, jak to się skończyło
Ta perspektywa mnie przeraża....
Dawno nie kupiłam niczego w sieciówce. Wolę np zamówić sobie koszulkę z neta ze swoim wzorem, czy to narysowanym, czy udostępnionym przez kogoś. Ale chętnie bym poszła sobie do, jak to nazwałyście, "lumpa", bo zawsze można znaleźć perełki.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-06-2021 o 19h13)
1 obsydian
@Sea zgadzam się w 100%. Mi teraz pozostaje uczyć się na błędach rodziców i swojego bombelka żywić racjonalnie. Mam nadzieję, ze brat też się ogarnie, chociaż teraz ma ten wiek buntu, wiecie, nastolatek xD
/// u mnie w pracy jest gość... w moim dziale. Nie taki stary znów, ale mentalność cudowna. Dziennie ma jakiś gotowy kupny kotlet, który my nazywamy podeszwą z curry. Nie wiem, co to, ale to jest tak przertworzone, że masakra. Ale jak słyszy "lody z maka", które nam kierownik czasami przywozi, to dostaje białej gorączki, że łeee cooo mak fuuuuj niezdrowe. Heh.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-06-2021 o 19h14)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (07-06-2021 o 19h15)
1 obsydian
No to wiesz o czym mówię xD Ostatnio sobie uzbdurał, że on, wielki szpaner, przejdzie sobie diablo 1 i diablo 2. Dałam mu swoją jedynkę, dwójkę mu kupił ojczym... i się spotkał z rzeczywistością xD prawie laptop wyrzucił oknem.
Ja też, po prostu big love xD nie ma sensu nawet wytykać hipokryzji, bo to i tak wie swoje i koniec.
1. Cień
@Sea Z tym nadciśnieniem przed dwunastym rokiem życia to strasznie współczuję biednemu dziecku, rodzice powinni jednak umieć upilnować nawyków żywieniowych ;-;
I totalnie się zgadzam w kwestii tych fast foodów! Moi rodzice nigdy w życiu nie zabrali mnie do maka, bo to niezdrowe (i z tego się akurat cieszę), ale już kotlecik schabowy ociekający tłuszczem to jak najbardziej na stole gościł xd Całe szczęście, że zrozumieli swoje błędy i teraz starają się gotować dla mojej młodszej siostry trochę zdrowsze i bardziej zróżnicowane jedzenie
1. Obsydian.
Dobry wieczór. Właśnie dogrzebałam mój odtwarzacz muzyki, który mam chyba od gimnazjum.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Obsydian
@Vandea gdzie ty to znalazłaś? Ja rzeczy z poprzedniego roku nie potrafię znaleźć XD
Mi też smutno jak dropi mi rzecz z innej straży, a najbardziej jak chowem spotka chowańsa z absyntu lub z cienia
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-06-2021 o 19h38)
3 obsydian
Jako osoba, sama mająca nadciśnienie, mogę się wypowiedzieć. To uciążliwe, a dla tak młodej osoby jeszcze bardziej. Wyobrażacie sobie np zieloną szkołę z ciśnieniomierzem? Meh
@Van Ej, ja do teraz mam gdzieś na karcie pamięci piosenki z APH xD tzn endingi. Moim ulubionym chyba pozostanie ten od Prus, gdzie on kicha i chyba zapomniał tekstu xD
445
Dziewczyny, nie łamcie się. Z czasem dojdą gracze, którzy nie będą mieli antycznego butiku i będą musieli wszystko kupować ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-06-2021 o 19h41)
1. Obsydian
@Shairan, ale jak tacy się pojawią, to nie ma gwarancji że ja tu jeszcze będę
1. Absynt
Hej wam znowu C:
Słońce totalnie jest dla mnie okropne, byłam dzisiaj z moimi przedszkolakami na wycieczce i cały dzień na dworze dał się we znaki .-.
Jak wróciłam do domu i się położyłam to wstałam dopiero teraz, nawet nie zauważyłam kiedy tyle czasu minęło xD
(widzę, że już nie ma syrenek na forum, szkoda :C Ja chyba w swojej zostanę jeszcze, uważam że całkiem mi się udała ^U^)
Ostatnio zmieniony przez Meliah (07-06-2021 o 19h43)
1. Obsydian.
@Myrida, generalnie cały czas leżał sobie w szufladzie...
Chociaż może kiedyś nadejdą lepsze czasy i jednak się to sprzeda...
@Shairan, wcale nie byłam fanką Hetalii, wcale...
2. Obsydian
@Meliah współczuję, leż sobie i odpoczywaj, zasłużyłaś sobie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-06-2021 o 19h44)
3 obsydian
@Van a gdzie tam xD
@Myrida no wiesz nawet tak nie mów
O co chodziło z tymi syrenkami, bo mnie omineło?
@Meliah mnie słońce też dzisiaj dobiło, piąteczka
446
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-06-2021 o 19h46)
1. Obsydian
@Shairan, ominęła cię cała rewia mody i zdjęcie grupowe.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-06-2021 o 19h46)
1. Cień
Mam wrażenie, że bimuf wszystkimi swoim zagrywkami skutecznie odstraszył zarówno potencjalnych nowych graczy, jak i tych starych XD
Czy me oczy dobrze widzą, czy tu się zbiera fandom Hetalii?
1. Obsydian.
@Shairan, nie wiem jak to się tam dostało. Najlepsze jest to, że ja nie wiem co to są za piosenki, bo wszystko to "Hetalia"
Generalnie postanowiłam zrobić sobie stylizacje mojego Trycia i nagle nie wiedzieć czemu wszyscy zaczęli się przebierać za syrenki...
@Idriana, bardzo stary fandom, ale nadal mam sentyment.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (07-06-2021 o 19h47)