1.Absynt
Vandea atmosfera od zimowej wróżki z eventu gwiazdkowego 2k20
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 940 941 942 943 944 ... 1326
1.Absynt
Vandea atmosfera od zimowej wróżki z eventu gwiazdkowego 2k20
2. Absynt
Vandea nawet się nie ukrywam z tym ¯\_(ツ)_/¯
Jedyne co wykupiłam we wszystkich kolorach to rzeczy z sakiewek, a tak to coś co mnie się podoba to nie >.>"
Ostatnio zmieniony przez Bellona (09-06-2021 o 17h51)
1. Obsydian.
@Floy, całkiem ładny itemek, ale osobiście wzięłam chyba tylko różowe te kulki, bo liczyłam na to że skoro to zeszłoroczny event to jeszcze się pojawi ten strój.
Za to kupiłam wszystkie sukienki ME z woalkami i LG oprócz brązowej.
1. Absynt
Bellona ale i tak użytkownik @Ashkore ma najlepszą nazwę miecza - patelnia. To wygrywa wszystko. <3 Potwierdzenie tego jest w Złotej księdze. xD
Ostatnio zmieniony przez Lea (09-06-2021 o 17h55)
1. Cień
Na koncie przed pożarem nazwałam mój miecz "Rezystor" i była to piękna nazwa (dalej żałuję, że "Cewka indukcyjna" się nie zmieściła :c), a obecnie jest to chyba (!!!) NWO od New World Order, bo uznałam, że w tym świecie zdecydowanie by się parę porządków przydało XD
O, blok na Absyncie, czasem kocham moje szczęście <3
Ostatnio zmieniony przez Idriana (09-06-2021 o 17h57)
1. Obsydian.
Ja się obawiam, że chociaż w tegorocznych eventach rzucają wszystkie itemki do zdobycia to właśnie później już będą długo nie do zdobycia.
1. Absynt
@Faren - Nie czytałam, ale fakt, że to złota kombinacja. Niemniej patyk dostaje ode mnie wyróżnienie. A tak to lecę do Złotej Księgi doinformować się w sprawie patelni
@Vandea - Jak wrzucą na Halloween albo Gwiazdkę wszystkie dotychczasowe przedmioty, to niektóre i tak będą praktycznie nie do zdobycia, ehh
Ostatnio zmieniony przez Bellona (09-06-2021 o 18h00)
1. Obsydian
@Vandea oj mam takie rzeczy, mam. Cały komplet love goddes. Jak również karnację abyss creature z eventu z zeszłego lata. Do tego buty sweet ogress. I ozdoby na ręce (łańcuszki z koralikami) petryfyaing empress. Tyle z tego co pamiętam.
1. Absynt
Jakby nie patrzeć do gry cały czas przybywają nowe osoby. Skończył się ten wielki bonus z antyczną walutą przy rejestracji, więc aktualnie nowe osoby nie poszaleją z zakupami i powtórki w eventach dla nich to jakiś tam zastrzyk pikselkami. Co nie zmienia faktu, że nadal mam disgust, bo obkupiłam się jednego dnia w tym butiku, a następnego prawie wszystko leciało z mapy >.>"
1. Obsydian
Ja bym pewnie nie kupiła paru(nastu) rzeczy gdybym wiedziała że będą potem z mapy lecieć (umknęła mi ta informacja, jeśli była podawana)
2. Obsydian.
@Bellona, to prawda, dlatego w ogóle nie żałuję wydanych AM na itemki, które chciałam mieć w swojej szafie.
O to wszystkie skrzydła kupiłam AS i te z doładowania z wyjątkiem zielonych AS i szaro-różowych za doładowanie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-06-2021 o 18h14)
1. Cień
Z tymi itemkami za AM, które potem były na mapce, to też mi to zupełnie umknęło, przykre trochę, bo można było te pieniądze na coś innego wydać ;;
1. Obsydian.
@Myrida, ja nie kupowałam tych trenów LG, bo są tak mało widoczne, że stwierdziłam, że nie ma potrzeby. Chyba tylko różowy kupiłam. A z Letniego Święta pozwoliłam sobie na itemki, na które wcześniej przyszczędziłam.
I myślę, żeby kupić jeszcze czerwone uszka do czerwonej syrenki, bo są ładniejsze niż te standardowe.
O tych koraliczków też mam sporo.
1. Absynt
@Myrida, @Idriana - No właśnie bardzo prawdopodobne, że ta informacja nie została w ogóle podana. Bo wszyscy potem się dziwili, że jak to; że gdyby wiedzieli, inaczej zagospodarowaliśmy walutę. Nie chce mi się wierzyć, że zdecydowana większość takową informację przeoczyła, niż zauważyła. Z resztą przemilczenie tematu pasowałoby to do stylu komunikowania się i strategii marketingowej pszczół.
Edit:
Faktycznie, tak jak mówią @Lea i @Vandea poniżej, bardzo uogólniona informacja poszła w świat. Tylko to znowu komunikat w stylu "co poeta miał na myśli"
Ostatnio zmieniony przez Bellona (09-06-2021 o 18h30)
1. Obsydian.
Informacja była o tym, że będą powtórki z eventów na dany event, ale nie było w jakiej formie - ja osobiście podejrzewałam butik.
1. Cień
Ano właśnie, mi nawet ta informacja umknęła, więc mogę to zrzucić na własny brak spostrzegawczości... co nie zmienia faktu, że pewnie też bym w 100% pewna nie była, że ma to być mapka
Takie półprawdy faktycznie do polityki pszczółek pasują, byle jak najwięcej pieniędzy z doładowań zgarnąć
1. Obsydian.
Swoją drogą też nie byłabym taka optymistyczna co do stałego dostępu do starych strojów, bo "nowi gracze", ja zarejestrowałam się w 2018 roku, a potem nagle zaczęły znikać rzeczy z butików z roku na rok... Chciałam im sypnąć złotem za stare stroje, ale Pszczoły nie chciały moich doładowań najwyraźniej.
1. Cień
Ciekawe w sumie, czemu stare itemy pousuwali z butiku wtedy, dużo bardziej przecież opłacałoby im się je zatrzymać, na pewno sporo ludzi by się na doładowania skusiło
Z nowymi graczami, to się zastanawiam, czy w ogóle jacyś się znajdą (i czy będzie ich na tyle dużo, żeby pchać wspólnie ten wózek do przodu), bo biorąc pod uwagę całe te afery z pożarem i doładowaniami to nie wiem, czy ktokolwiek będzie chciał tu dołączyć w najbliższym czasie
1. Absynt
Bo ta informacja została podana tylko przez Chino na discordzie i to było wszystko. xDD Jeszcze samo info było mocno okrojone i można było je odebrać różnorodnie.
Vandea w sumie też byłam skłonna sypnąć im hajsem za stare piksele zwłaszcza te z okresu 2014-2016 czyli jak był tylko francuski serwer, ale teraz to jedyne co mogą ode mnie dostać to wiązankę ciepłych życzeń. ¯\_(ツ)_/¯
Idriana zawsze się znajdą nowi gracze, którzy dopiero co odkryli tę grę i nie będzie ich interesować co się stało, póki się głębiej nie zaznajomią.
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-06-2021 o 18h42)
1. Obsydian.
@Faren, co ciekawe to w pierwszych Walentynkach w jakich brałam udział jeszcze stroje z dwóch poprzednich Walentynek były, ale wtedy byłam bidokiem i nie doładowywałam, ale sobie obiecałam, że kupię sobie te stroje za rok, a tu w następnym już ich nie dali. Kij wie dlaczego...
2. Obsydian
Dżem bobry :>
tylko troszeczkę odejdę od tematu, ale chciałam się pośmiać z rangi @Faren. Dziękuję za uwagę XD
Nie przyzwyczaję się do niej.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (09-06-2021 o 18h46)