1.Obsydian
Chciałam napisać to samo co @Akais. Mgiełka fajnie się blenduje z mgiełką z tła. Może przez to, że jest innego koloru? Ja bym mgiełkę zostawiła, co najwyżej inne recolory przetestowała jeżeli coś ci się gryzie @Meliah

Strony : 1 ... 953 954 955 956 957 ... 1326
1.Obsydian
Chciałam napisać to samo co @Akais. Mgiełka fajnie się blenduje z mgiełką z tła. Może przez to, że jest innego koloru? Ja bym mgiełkę zostawiła, co najwyżej inne recolory przetestowała jeżeli coś ci się gryzie @Meliah
1. Absynt
Dzień dobry
Dopiero wstałam. >.>" Jestem po mojej pierwszej samotnej nocy w pracy i stwierdzam, że źle nie było, ale uważam że nie ważne czy hotel ma 1* czy 4,5*, ludzie myśleć nie umieją. xD
O nie nie zdążyłam D;
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 15h51)
1. Obsydian
Oooo a kto to przyszedł :> właśnie coś tak w kościach czułam, że się batman zjawi XD
Potwierdzam, po odbytych praktykach w hotelu 5* i bez gwiazdek. Ludzie irytują tak samo.
1. Absynt
uuuu Fareninna stylka i nowa ranga :O
A co dokładnie robisz w tym hotelu? Nie ma mnie na bitwach często to nie wiem xD
Ja zobaczyłam na zieloną mgłę ale chyba zostanę przy tej co mam, nwm jeszcze
zielona mgła
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 16h01)
1. Obsydian
@Meliah nie wiem, nie mam pojęcia jak lepiej.
Już wcześniej miałam cię zapytać. Znam tylko dobrze 3 męskie zespoły kpopowe i żaden z nich nie jest na twojej sygnaturce. Co to za grupa?
(może bym poznała gdyby nie byli tyłem ^^')
Znając życie hotelowe Faren robi wszystko.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 16h04)
1. Absynt
Jestem recepcjonistą xD Można powiedzieć, że robię wszystko xD
Nymfa mam hotel pełen esportowców z brazyli/meksyku, takich księżniczek jak oni to ja jeszcze w życiu nie widziałam, a w swojej trzyletniej karierze hotelarskiej widziałam już wiele. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 16h07)
2. Absynt
Dobra siostra kazała dać zieloną, powiedzmy że jej zaufam xD
Nymfa To Stray Kids <3 Polecam serdecznie, moja ulubiona grupa <3
i współczuję praktyk w hotelu, nie przeżyłabym pewnie .-.
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 16h35)
1. Obsydian
Uuu ostatnio miałam małą fazę na Wolfgang (ale to bardziej ze względu na choreografie, bo piosenka nie w moim guście)
O nie Faren współczuje XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 16h13)
1. Absynt
Kocham wolfgang <3 chociaż nie ukrywam, że wolę łagodniejsze koncepty skz takie jak Levanter na przykład :D ( albo i am you kocham to jejku)
A z pisenek z Kingdom to zakochałam się w piosence SF9 <3
Kpopiara ze mnie wychodzi, przepraszam xD
/TryphenaPiękna stylizacja <3
Co do lodów - Nie lubię miętowych ale to prawda, zawsze szkoda jak się okaże że promocja i mozna było beać więcej :<
I narobiłaś mi ochoty na lody xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 16h42)
3. Absynt
Tryph przypomniałaś mi że mam lody xD Co prawda nie miętowe wyjątkowo ale lody! xD
Ha i teraz wyjątkowo udało mi się (⌐■_■)
730
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 16h53)
1. Obsydian
O nie, chciałam bloknąć, a tu batman z cienia wychodzi
Najlepsze lody to (...) nie wiem, nie umiem sie zdecydować. Lubię baardzo toffiki jak ktoś zna XD
Toffik
Zappy
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 16h55)
1. Absynt
Taaak, zappy są świetne <3 Poza nimi uwielbiam jeszcze praktycznie wszystkie wodne <3
2. Absynt
Widzisz Nymfa tym razem ci się nie udało (⌐■_■)
Moimi ulubionymi lodami z dzieciństwa są lody Topik! <3 Wodne lody owocowe z lekką polewą czekoladową na górze <3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
Jestem osobą, która nigdy nie zrozumie połączenia czekolada+wodne. Nigdy. Tak się to dla mnie gryzie XD
1. Absynt
Ja uwielbiałam Jockery! Najlepsze były za malucha, na dodatek w sklepach za złotówkę były, także za 5 zł się najadłam aż mi mózg zamrażało xD I zappy też kocham <3
jockery
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 17h13)
1. Obsydian
Jokery <3.
Problem mojego dzieciństwa był taki, że mój ojciec nie rozróżniał jokerów od świderków. Jedne wodne drugie śmietankowo-owocowe. Za każdym razem zawód. Za każdym.
A wolicie lody na patyku, gałkowe, włoskie czy w pudełku?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 17h17)
1. Absynt
Uwierzcie mi tę czekoladę się wcinało tak szybko, że nawet nie było czuć tego miksu czekolady z owocami. Myk w tych lodach polegał na tym, że były strasznie mocno schłodzone w sklepiku osiedlowym i z innymi dzieciakami na podwórku robiliśmy zawody "komu szybciej i jak najdłużej przymarznie język do loda" xD
Dla mnie nie ma znaczenia w jakiej formie są lody, zjem wszystkie. A tajskich próbowaliście?
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 17h18)
1. Obsydian
Chciałabym spróbować tych topików. Na zdjęciu smakują jak frugo(?)(?)(?)
Tajskich nie próbowałam, widziałam tylko na yt ASMR :<
A ciebie @Faren wywiało na jakieś tropiki? Wyglądasz jak jakaś egzotyczna postać z Igrzysk śmierci albo Więźnia Labiryntu.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 17h20)
2. Obsydian
Ja tam jednak wolę lody, które nie są wodne. Chyba nie mam ulubionych, lubię (prawie)wszystkie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-06-2021 o 17h28)
1. Absynt
Nymfa nie pamiętam już jak smakują, ale na bank nie jak frugo! Frugo to się żłopało jak wodę w tych samych czasach xD *brzmię jak staruch I know* xD
Nie wiem poza tym o co chodzi? Ubrałam się letnio, bo czuje wakacje.~ A że mam kilka blizn na ciele tu i tam >3>" Nic na to nie poradzę ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian.
Ja ostatnio w sklepie dorowałam moją ulubioną mrożoną kawę do zalewania zimnym mlekiem, nawet zrobiłam sobie kostki lodu, ale pogoda za oknem mnie demotywuje, żeby ją sobie zrobić.
1. Absynt
Właśnie dzisiejsza pogoda to jakiś absurd. xD Wracałam rano z roboty było fajnie ciepło, ale nie za gorąco. Poszłam spać, wstałam i zastałam burzę xD
1. Obsydian
Jak ja lubię burze! Naprawdę, uwielbiam je. Gdyby nie to że zalanie pokoju to jednak zły pomysł, to najchętniej miałabym otwarte okna w takiej pogodzie. XD
2. Obsydian.
Ja się boję burzy. ._. Na szczęście jeszcze u mnie nie była...