1. Obsydian
Dzieki @Faren, zapłacę dobrym słowem i pikselami :>
Adijos ♥

Strony : 1 ... 992 993 994 995 996 ... 1326
1. Obsydian
Dzieki @Faren, zapłacę dobrym słowem i pikselami :>
Adijos ♥
1. Absynt
Witam puste bitwy xD Akurat wróciłam do żywych.
Odgrzewając porzuconą już dyskusję, na TO teraz schodzi chyba około 50k waluty, zależnie od wyborów. Tak wychodzi na podstawie danych z wiki i ktoś tyle podawał na Fb. Podobno leniwe pszczółki wycięły niektóre sceny i przez to odcinki są odrobinę krótsze.
Sama nie wiem jeszcze do końca kogo brać na WS w ANE. Czuję w kościach, że jedna ze ścieżek jest taką główną i czekam, żeby upewnić się która. Bo skoro wiem, że fabuła mnie nie porwie, to chociaż chcę dostać produkt w miarę znośny, a nie robiony, niestety, trochę od niechcenia
1. Obsydian
@Bellona na razie zapowiada się że na taką "główną" ścieżkę zapowiada się tą lanca. Jako drugi kandydat to mathiew. Ale to z powodu tych rzeczy które pojawiają się w eldce w NE.
Leftiana jest spychany na margines tak bardzo, że prawie go nie ma.
Nevra jest zwyczajnie i się raczej nie wybija
1. Absynt
@Myrida - Właśnie tak coś z gwiazd wyczytuję, że pewnie postawili na Lancelota. Czy Mati to nie wiem, no chyba, że będzie gruby plot twist. Odnoszę wrażenie, że mogli sobie jeszcze upatrzyć Nevrę, który póki co niby jest neutralny fabularnie, ale jak się potoczyła ścieżka tego typu w TO wszyscy pamiętamy T^T </3
A z Leifa zrobili rozgotowaną kluskę z beznadziejną kolorystyką. Rozumiem, że obawy, pacyfizm, taka sytuacja, ale on się kompletnie oderwał od rzeczywistości. W tę stronę pchać się nie zamierzam.
1. Obsydian
@Bellona tu nawet nie chodzi o to jaki ma teraz charakter, ale o to jak go spychają na margines w fabule. Ale więcej zdradzić nie mogę
1. Absynt
@Myrida - Ale że na nie-legalu grzebiesz w kodach gry i znasz nieoficjalne informacje? Bo ja nałogowo przyswajam kalarepę, ale spoilery także i wiem, że Leifu został outsiderem, a Nevra mu w integracji nie pomaga xD
W ogóle wycieki zalewają nas jak deszcz Poznań. Ledwie wrzucili 5-y odcinek, a już poznaliśmy tytuł 7-go. Ja nie wiem, co się tu dzieje, ale jest dziko ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian
Wróciłam na moment poprzeszkadzać i skaczę odfajkować wyzwanie.
Co do gdy to nawet nie ogarniałam tytułów kolejnych odcinków, ale to mam nadzieję, że nie będą z nimi szaleć jak w SF.
2. Obsydian
@ Bellona ja tam w niczym nie grzebie, nawet exela nie umiem obsługiwać, co tam dopiero buszować w kodzie XD
A zdradzać nie mogę więcej bo to by był spoiler
1. Absynt
@kitsunexd - Spokojnie, na razie żadna "Poczwarka" się nie zapowiada xD
2.Absynt
Faren sprawdziłam ile kosztuje przejście TO teraz AM/manną - 50850
To prawie o 20k mniej niż starym systemem
1. Obsydian
@Bellona porównanie do Poznania, złoto.
Jak ktoś ma spoilery to może podrzucić na priv :>
Leiftan jest pacyfistą i strasznie irytuje mnie jego bierność np
Odcinek 4NE
1.Absynt
Również chętnie przyjmę każdy spojler.
Leiftan to w ogóle chyba ten WS którego nienawidzisz albo kochasz
@down TAK, bosz to ja tak bardzo
Ostatnio zmieniony przez Floy (22-06-2021 o 20h36)
2. Absynt
@Nymfa - Próbuję być taka "na czasie" xD
@Floy - Albo kochasz w TO i ubolewasz nad jego losem w ANE xD To ja. Chociaż "kochasz" to za dużo powiedziane, ja po prostu lubię warkoczyki :3Odcinki ANE 4&5
Ostatnio zmieniony przez Bellona (22-06-2021 o 20h36)
1. Obsydian
@Bellona chętna here!
Ja to mam nadzieję, że Leiftanowi siądzie psycha i stanie się antagonistą. Chociaż wątpię. Potrzebuje dobrego antagonisty.
A co sądzicie o małżonku Koori? Jeszcze nie zaczęłam odcinka.
1.Absynt
Nymfa jestem w tyle z odcinkami, a opinie innych ludzi mi nie pomogły z oceną męża Koori
Co do Leiftana to nie sądzę by znowu był antagonistą. Skoro ma takie poczucie winy raczej na pewno tego nie zrobi, ale jest jeszcze logika Beemoova
1. Absynt
Floy napisał
Faren sprawdziłam ile kosztuje przejście TO teraz AM/manną - 50850
To prawie o 20k mniej niż starym systemem
Ostatnio zmieniony przez Faren (22-06-2021 o 20h57)
1. Obsydian
Szkoda, że nie można się podzielić AM z innymi. Ale to by było zbyt piękne
2. Obsydian
@Up niestety . Ja bym się chętnie czasami też podzieliła. Może nie AM bo nie mam, ale purropass bym oddała
3. Obsydian
Mogłabym się podzielić powtórkami chowańców. Nie wiem co ja z nimi zrobię.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (22-06-2021 o 21h10)
1.Absynt
Myrida zabrzmi wścibsko, ale ile masz puropassów
1. Obsydian
@Floy paradoksalnie nie dużo XD
Ale zawsze to coś, może komuś akurat niewiele by brakowało do kwoty przy zakupie od wędrownego kota
1.Absynt
Myrida przez tego wędrującego kota mnie oświeciło jak mógłby wyglądać system rozdawania purropassów.
Beemoov w końcu mógłby wcielić w życie plan Purala jako dilera, z parę lat na to czekam.
Za zakupu butiku wędrującego kota dostajemy jego własną walutę (przykładowo połowę tego jaką kwotę wydałyśmy) i my tej waluty nie możemy wykorzystać tylko żeby się jej pozbyć trzeba ją przesłać innej strażniczce, która przyjmuje to jako puropassy
1 Obsydian
To wcale nie jest zły pomysł z tymi kociodolcami przecież purr to taki kombinator
obawiam się jednak, że narobiło by się multikont. No, chyba, że przesył byłby do losowej osoby.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-06-2021 o 21h50)
2. Obsydian
Pomysł nie jest zły. I przesyłka do losowej osoby też fajny pomysł. Chociaż szkoda gdyby trafiło do pustego konta.
3. Obsydian
Kociodolary! To może trafiałyby to jednej z ostatnio aktywnych (online) kont? Ale fakt multikont byłoby w bród, chyba, że byłaby blokada IP.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (22-06-2021 o 22h00)