1cień
Vandea
słusznie naładowanie baterii zawsze warte zachodu, ale personel na pewno nie tylko ciebie obgaduje. Taka ludzka natura lubimy obgadywać innych. Zwłaszcza jak nam nadepneli na odcisk xD Ja obgaduje z jedna koleżanką z pracy pozostałe dwie, bo mi te dwie na nerwy działają, a jak se pogadam to mi ulży. Dla odmiany one mnie obgaduja, że sztywna jestem, czepiam się itp. Więc kochana tym się nie przejmuj, póki oczywiście jest to tylko obgadywanie a nie szkalowanie, wtedy bądz twarda 
A na razie odpocznij i olej kwestie na tyle, by nie brac jej do serducha^_^
Myrida kolory wybierane mikserem samodzielnie? o.O ty to masz życzenia xD
Ale fakt byłoby fajnie, ja lece juz w komplety, bo nie chce mi się wysilac hahaha
dark-lina chciałam dzis iśc na kort poodbijac piłeczke tenisową, ale gardlo cos mnie boli... i nie wiem czy dopadł mnie jakis wirusik, czy zwyczajnie...przesadziłam z lodami xD choc moja waga sugeruje to drugie ^^
Deergod pomysł z różem zacny, ale z tego co teraz dają, tworzenie jakichkolwiek nie doparowanych stylizacji zakrawa na cud^^przykre, ale ba, jakoś mnie nie dziwi.
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (11-07-2021 o 11h09)

-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.