1. Obsydian
@Shairan. Nieważne że dla brata, ważne, że można skubnąć troszkę dla siebie

Strony : 1 ... 888 889 890 891 892 ... 1326
1. Obsydian
@Shairan. Nieważne że dla brata, ważne, że można skubnąć troszkę dla siebie
2 obsydian
Można, można, chociaż nie powinnam xd powinnam mieć teraz lepszą dietę, ale no.. ciasta sobie nie odpuszczę.
1. Obsydian
mmmm może obsydian dziś też zaszaleje w bitwach?
2 obsydian
@Sea sama prawda ^^
@Myst ja będę wyrywkowo, ale chętnie się dołączę do wygranych w miarę możliwości
1 obsydian
@Sea każdemu w zasadzie. Chyba, że jest sernik z rodzynkami, to nie jest ciasto, tylko profanacja ciasta
@Myst zrób, zrób!
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-06-2021 o 10h23)
2. Obsydian
Shairan ja też, początek miesiąca to zawsze młyn ;p
Seła weź ta range zmień bo wstyd
nie mówcie o ciastach bo mam chęć zrobić
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 10h21)
3. Obsydian
Ja po prostu uwielbiam wuzetkę!
Robię też roladę bezową, którą mogę zjeść sama, taka jest dobrą
390
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-06-2021 o 10h25)
1 obsydian
@Sea o to to. A dla ludzi, którzy takie coś robią, jest specjalne miejsce w piekle
@Myrida ależ smaka narobiłaś
Btw ile ta durna ranga z urodzinami Miiko ma postów do przejscia? Troche mi brakuje, ale trzeba sie mentalnie przygotować xD
//@Myrida musisz szybko babci powiedzieć, że tak się nie robi .-.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-06-2021 o 10h30)
2. Obsydian
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-06-2021 o 10h34)
3. Obsydian
Wiecie to łatwo tak powiedzieć, zrób zrób tylko że ja wybule hajs na całą blachę, zjedzą mi wszystko i często dla mnie zostaje mały kawałek. To mi się nie chce ._.
wgl czekam na tę paczkę i będę robić babeczki bo przyjda mi ruskie tylki do zdobień które są przekozak
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 10h35)
1 obsysian
@Myrida Jeśli sama dla siebie, to spoko, jakby każdy je co lubi. U mnie też babcia i ciotki tak robią, ale na szczęście zawsze jest alternatywnie drugie ciasto.
@Myst zjedzą, bo dobre ;-; no ale rozumiem, to nieszczególnie fajne, jak ledwie można skosztować. Pochwalisz się, jak paczuszka dotrze?
1. Absynt
Błagam, nie mówcie o ciastach, to jedna z moich największych słabości :<
Kocham chyba wszystkie prócz makowców, kawowych, marcepanowych i serników (czyli tych najczęściej pieczonych na święta XD)
Wszelkie rogaliki, drożdżówki, eklerki i pączki - zabiłabym za nie :3
Dlaczego wszystko, co dobre i smaczne, musi być takie tuczące? a mogłoby być na odwrót...
1. Obsydian
Oczywiście że się pochwalę bom chwalipięta hehehehehhehehehe
2 obsydian
@Natsuki ach, mogłaś tego nie wymieniać, właśnie zgłodniałam na dobre xD
@Myst oj tam, warto się chwalić, może dzięki temu ktos też cos nowego zobaczy ;p
1. absynt
jeśli zje się takie pyszności jak ciasto czy eklerek ale będzie się poniżej deficytu kalorycznego (czy tam zapotrzebowania) to się nie przytyje :vv tak to podobno działa
i hej, powinnam dalej opracowywać zagadnienia
czemu uczelnia nie może już odpuścić i dać mi 5?
Ostatnio zmieniony przez Mooky (01-06-2021 o 10h47)
1. Absynt
Nie weszło :<
@Fuji wiem o deficycie, ale powiem ci, z własnego doświadczenia, że choć teoretycznie i praktycznie on działa, to i tak wiele zależy od naszego organizmu.
Oj tak, zbliżające się egzaminy to jest to. Już nie mogę doczekać się linczu, stresu, potu i łez. Mam nadzieję, że zdam wszystko w pierwszym terminie, bo nie uśmiecha mi się zdawać we wrześniu :<
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (01-06-2021 o 10h51)
1. Obsydian
chciałoby się ciasto a ja potem nie mam za co na wakacje jechać
1. absynt
@natsuki na szczeście samych egzaminów w sesji będę mieć mało ale jutro mam zaliczenie ustne, za tydzień prezentację na prosemy i tak mi się nie chce nic robić że szok xd a w czwartek jadę do Wrocławia i bede musiała wziąć lapka ze sobą aby robić tę prezentację
też bym chciała wszystko zaliczyć i mieć spokój bo we wrześniu dalej będę na stażu
3. absynt
jej, udało się <3
Ja mam dwa egzaminy, ale jeden jest z tak obszernego materiału, że jestem pewna w 100% że nie uda mi się wszystkiego powtórzyć. Nie ma szans.
Taa, na szczęście, większość prac zaliczeniowych mam za sobą, do napisania została mi ostatnia i dwa zaliczenia ustne. Już się nie mogę doczekać :<
@up zazdroszczę, serio. Ja mam dosyć. A to dopiero I rok
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (01-06-2021 o 11h11)