1. Obsydian
Gratulacje @Faren!
I Dziękujemy, 400 wygranych to dla obsydianu ważny kamień milowy

Strony : 1 ... 897 898 899 900 901 ... 1326
1. Obsydian
Gratulacje @Faren!
I Dziękujemy, 400 wygranych to dla obsydianu ważny kamień milowy
1. Absynt
Ano jeszcze 200 takich i będziecie z nami i Cieniaskami na powiedzmy równi xD
I pochwalę się jeszcze jedną rzeczą!
Dostałam dzisiaj zwrot za promocję z black friday. xD W sumie wyszłam na tym dość dobrze. xD Nie wiem co ja z tym złotem zrobię. >.>"
Ale hit absurdów od pszczółek i tak mam! Napisałam przez bilecik oddzielnie na serwer polski i oddzielnie serwer francuski. Na polski dostałam bilecik normalnie i dzisiaj odpowiedź że dostaje ekstra 4800 ZM i 14400 AM, najs. Natomiast mój francuski bilecik się zbugował, automatyczna wiadomość na maila przyszła tylko w postaci pustej wiadomości, a w wiadomościach w grze cisza. Ale był to tylko bug i wiadomość do nich dotarła normalnie. Odpisali mi jednak, że nie mają żadnych danych i pytają skąd była transakcja robiona. xD A na fr koncie też dostałam zwrot, bo załatwiłam sobie go hurtowo z polskim kontem w jednej wiadomości. Odpisałam im z zaznaczeniem tego dlaczego znaleźć nie mogą i wysłałam im te transakcje za BF z 2020 i 2019. Nie mogą się wyprzeć, że ich nie było!
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 18h00)
1. Obsydian.
@Faren, po jakim czasie dostałaś odpowiedź? Ja w sumie dzisiaj z nudów weszłam na forum i przeczytałam właśnie o tych zwrotach z BF.
Napisałam, ja pewnie dostanę kilka groszy dosłownie, ale jeśli mogę dostać to chcem.
1. Absynt
Vandeła napisałam wczoraj przed 20, odpowiedź na fr koncie dostałam przed 10 rano, a na polskim przed 11. Czyżby pszczółki zaczęły przychodzić z samego rana do pracy? ;O
Natsuki dodatki do doładowań z Black Friday za 2020 i 2019, bo nie naliczali ich w ogólnym zwrocie.
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 18h12)
2. Absynt
Mówimy o zwrotach z doładowań czy jeszcze z czegoś innego? Chyba nie na czasie jestem XD
3.Absynt
Beemoov już określił kiedy kończy butik AM? Bo może być przez t problem z sakiewkami
681
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-06-2021 o 18h15)
1. Obsydian.
@Faren, dziękuję :3 Dość szybko! Ja napisałam dzisiaj kilka godzin temu to może jutro dostanę odpowiedź. Automatyczną oczywiście już dostałam.
@Natsuki, okazuje się, że jeśli robiłaś doładowanie na BF kiedy doładowania były przyznawane podwójnie to w podstawowym zwrocie doładowań nie jest to uwzględnione i trzeba osobno pisać.
1. Absynt
Ano szybko, aż byłam w szoku jak sobie dyskretnie zerknęłam w telefon podczas pracy xD
1. Obsydian.
Ja sobie dyskretnie ogarniałam sakiewki na praktykach, a tu lipton.
1. Absynt
No właśnie! Co to za drama z sakiewkami, bo nie ogarniam? xD
1. Cień
Wracam po zdanym kolosie, życie jest dobre
Co tam u wszystkich? O czym się tu teraz rozmawia?
1. Obsydian.
@Faren, no bo miały być od dzisiaj nowe rzeczy w sakiewkach, ale informacji oficjalnie w grze nie ma i tak nie wiadomo.
@Idriana, gratulacje :3
1. Absynt
A to! Nihil novil ¯\_(ツ)_/¯ Jakoś mnie to nie dziwi xD
Idriana gratulejszyn!~ ✺◟(⪨ᗜ⪩)◞✺
1. Obsydian.
@Faren, powinnam nie zmieniać mojej sygnaturki, no ale chciałam, żeby pasowała do stylówki.
2. Obsydian
@Idriana łoo gratulacje i zazdro, ja muszę poprawić ostatniego kolosa
1. Absynt
Vandeła bardzo ładna nie zmieniaj, dla pszczół nie warto. xD
Arha właśnie rzuciła mi cynkiem, że niby ten nowy strój do sakiewki już jest. Edit. Poprawka w każdej sakiewce jest coś nowego. Ah mój nieogar xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 18h48)
1. Obsydian
Spikin' of cynk, dzisiaj dostałam tabletki z cynkiem, tak mi się skojarzyło i chciałam się tym podzielić.
2. Obsydian.
@Faren, a dziękuję :3
Sentymencik jeszcze ze starego konta.
Gdzie to mogę zobaczyć o tych sakiewkach?
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-06-2021 o 18h59)
2. Absynt
Rzeczy są rozpisane w podglądzie sakiewek. Widziałam kilka rzeczy już z tego co dostała Arha, Crewedka czy gzbtch, bo ja sama jestem łoś i nie mam żadnej sakwy by otworzyć. xD
Biedna Tryph, to może znaczy że Cola jest niezdrowa i powinnaś ją odstawić xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 18h57)
1. Obsydian.
Czy oni wywalili wszystkie stare rzeczy z sakiewek?
1. Absynt
Vandea They did? o.O Wez nie strasz xD Aż poszłam spytać dziewczyn. xD Stare też są xD
1. Obsydian.
@Faren, aż dostałam zawału, bo weszłam w podgląd rzeczy w sakiewkach i tam były tylko te nowe rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-06-2021 o 19h14)
2. Absynt
Jak najedziecie na znak zapytania ale nie klikniecie to pojawia się cała lista procentowa z nowymi nazwami też.