1. Obsydian
@Faren, przyznaję A bałam się, że będzie odstawał kolorystycznie. Dziękuję za wskazówki i Tobie też @Myrida
Tylko teraz chowaniec mi się topi pod wodą...

Strony : 1 ... 909 910 911 912 913 ... 1326
1. Obsydian
@Faren, przyznaję A bałam się, że będzie odstawał kolorystycznie. Dziękuję za wskazówki i Tobie też @Myrida
Tylko teraz chowaniec mi się topi pod wodą...
2.obsydian
@Vandea
Super wyglądasz Ten pasek naprawdę fajnie wygląda.
A chowaniec/zwierzak na głowie, to zawsze dobra decyzja
Ja tam niewiele pomogłam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-06-2021 o 12h37)
3. Obsydian
Hejka dziewczyny. Widzę wakacyjne stylki już wbijają Ja za to stylko z serii tyłkokopnych ^,^
427
Ostatnio zmieniony przez Arha (05-06-2021 o 12h51)
1. Absynt
Wreszcie odblokowałam ten targ xD
Idę pisać licencjat w takim razie....
Vandea piękna stylka <3
2. Absynt
Vandea kto by się przejmował tym szczurem xD Nie no żart. xD Kto wie, może pod tym futerkiem ma jakieś skrzela albo co? xD
Arheł uzbrojony przyszedł na bitwy, a bitwy nie ma ;< Ale i tak wbiła punkt. xD
Meliah gratuluję! Na kiedy masz obronę?
1. Obsydian
Bo ja to zawsze wbiję nie w porę xD
Ewentualnie wbiłam uzbrojona, wróg się przeraził, uciekł... całe pole bitwy moje. Mogę zakładać cyrk xD
1. Absynt
Arha bądźmy przy wersji, że po prostu wszyscy na twój widok z góry skapitulowali i Obsydian wygrywa tę długą walkę walkowerem xD
A z tym cyrkiem to nie wiem czy się nie spóźniłaś. Pszczoły już rozstawiły swój namiot dawno temu. xD
1. Obsydian.
@Myrida, dziękuję :3 Na początku nie byłam przekonana, ale im dłużej patrzę tym bardziej się
do niego przekonuję, że tutaj pasuje. No i zaczynam wykorzystywać rzeczy, które kupiłam w
przypływie chwili.
Każda sugestia jest przydatna i cenna :3
@Arha, mnie to w sumie wzięło na odtwarzania i poprawianie starych stylizacji, zupełny przypadek, że syrenka wjechała pierwsza.
@Meliah, dziękuję :3 Jeszcze wczoraj byłam pewna, że to kompletna klapa i porzucę tę stylizację na jakiś czas, ale z drobną pomocą dziewczyn z forum przyszło natchnienie i sama jestem zadowolona z tego co stworzyłam.
Bo tym razem postanowiłam sobie, że nie będę ustawiać "niedoróbek" i stylizacji "do poprawki". Znaczy jasne pewnie w trakcie może będę w nich coś zmieniać, ale muszę być sama zadowolona z efektu, żeby ustawić.
@Faren, u mnie zawsze chowaniec jest widoczny i często nie pasuje do stylizacji, ale kto by się tam tym przejmował.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-06-2021 o 13h03)
2. Obsydian
@Vandea jak na ciebie patrzę to sama mam ochotę na wakacyjną stylkę.
Ja tam nie zawsze zostawiam chowańca, ale jednak bardzo lubię go jakoś komponować. Gdyby tylko można mieć wyklutych więcej niż 1 chowańca... To by było coś
3. Obsydian
Ja zawsze chowam chowańca, bo nigdy mi nie pasuje do stylówki. Ale gdyby można było mieć kilka na raz wyklutych, to byłoby ciekawie
428
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 13h15)
1. Obsydian.
Byłby zwierzyniec.
@Myrida, zapraszam do bycia syrenką Chociaż jutro już mogę nie być syrenką.
Następne stylki czekają w kolejce, zależy jak bedzie mi się chciało.
1. Absynt
Trzymanie większej ilości chowańców przy postaci to moje marzenie <3 Przeklinałabym samą siebie, bo utrzymywanie na raz Ciralaka, Rawista, Cheada i Spadla skończyłoby się bankructwem. Nie ważne jak dużo miałabym maany czy złota. xD Ale i tak zrobiłam sobie małą wizualkę w photoshopie jakby to pięknie razem wyglądało. <3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
@Faren. To wygląda świetnie! Ja tak chcę!
Niech nawet dadzą możliwość wyklucia tylko 1, ale dodania do profilu wizerunku tych wszystkich które masz.
@Vandea już się przebieram!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-06-2021 o 13h29)
1. Obsydian
Ładnie te chowki wyglądają razem. Kurcze, teraz mi szkoda, że kupowałem dla statystyk, a nie dla wyglądu :p
2. Obsydian.
@Myrida, czekam z niecierpliwością :3
W sumie ja do końca nawet nie wiem, które bym wykluła, żeby mieć na raz, ale w butiku kupiłam Galorze, Ciralaka Mohmiau i Candillę. Chciałam jeszcze Lamulina, ale go złapałam na Wielkanoc i Zarali, ale jak się zorientowałam, że chowańce będą dostępne w eventach, w których były to bardziej mi się opłaca kupić go za ZM i będę miała komplet.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-06-2021 o 13h36)
3. Obsydian
@Vandea oto jestem
Stylka wymaga jeszcze lekkiego dopracowania, ale ogólny zamysł już jest
429
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-06-2021 o 13h47)
1. Obsydian
Myrida, urocza styka. Zwłaszcza z chowańcem na głowie
Kurcze, może też się przebiorę za syrenkę. Albo coś bardziej letniego po prostu
2. Obsydian
@Myrida, yay! Szkoda, że Flubat nie wyświetla Ci się na forum.
@Noku, zapraszamy do syrenkowego klubu.
Ciekawe jakiego rodzaju syrenki zaserwują nam na ten event...
1. Absynt
Myrida ten Flubat na głowie wygrał xD
A ja właśnie skończyłam budować swój profil. Powiedzmy, że lepiej nie będzie. xD Chyba nikogo nie pominęłam >.>"
Jelon w sumie ten Spadel na zdjęciu wygląda jak pokeball więc wszystko się zgadza. xD
Błagam nie, żadnych więcej syren na eventach! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-06-2021 o 13h56)
1. Obsydian
@Vandea ja też ubolewam że na forum go nie widać.
@Faren bo howek na głowie to klasyk w modzie, zawsze będzie trendy XD
Lecę zobaczyć ten profil
@Noku dziękuję bardzo, chowka będę nosić na głowie dopuki nie dorośnie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-06-2021 o 14h08)
2. Obsydian.
Może powinnam sobie posadzić królika na głowie...
Mój profil to raczej jak brudnopis wygląda...
1. Absynt
Vandea pamiętaj, każdy profil jest piękny na swój sposób <3
1. Obsydian
Byle by coś na tym profilu było. Bo zwykle to nawet nie wiadomo co by tam można było napisać