1. Obsydian
@Faren. Batman może czuwać i na urlopie
@Idriana. Raczej nie, siatki w oknach czynią cuda

Strony : 1 ... 950 951 952 953 954 ... 1326
1. Obsydian
@Faren. Batman może czuwać i na urlopie
@Idriana. Raczej nie, siatki w oknach czynią cuda
2 Obsydian
@Faren no tak, zawsze na służbie xD
Komary nie, ale notorycznie wpadają mi osopodobne paskudy. No uczepiły się. Dzisiaj wleciała jedna i łaziła sobie po domku od świnki. Prawie dostałam zawału, bo ja uczulona, a nie wiem jak świniak zareaguje D:
1. Cień
@Myrida Do pokoju mi nie wlatują, ale dopadły mnie niestety dzisiaj w parku, podłe z nich stworzenia ;-;
@Faren Z pilnowaniem cieniasów to ostatnio chyba łatwa robota, bo coś się nie możemy zebrać do wygranych xd
1. Absynt
Shairan o nie co za wredoty te osopodobne cośki!
Idriana może i masz rację, ale wiesz trzeba dmuchać na zimne (⌐■_■)
1. Cień
@Faren Racja, ostatecznie nie bez powodu jesteśmy jak hiszpańska inkwizycja xd
Ale dalej twierdzę, że Absynt is the new Cień (`▽´)
1. Absynt
@Idriana, Jakie piękne słowa! Chcę to wydrukowane na koszulce T w T
2. Absynt
Dodam do dyskusji o "czuciu się staro", że ja jeszcze kurczowo trzymam się końcówki -naście, a czasami podczas rozmowy ze znajomymi muszę wspomagać się słownikiem miejskim.
A wczoraj poszłam do stacjonarnego e-obuwie i stwierdziłam, że takie cuda na kiju to nie na moje lata XD
3. Absynt
Co ja mam powiedzieć jak wy w przedziale 21-25 czujecie się już staro? xD Dla mnie już chyba trumna i do piachu xD
729
W sumie "Absynt is the new Cień" brzmi dość ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-06-2021 o 16h04)
1. Absynt
Ja się jeszcze czuję dość młodo, bo mam dopiero 21 lat, ale faktycznie, gdy spotkam się z jakimś młodzieżowym slangiem to wymiękam xD Ostatnio dowiedziałam się m.in. co znaczy chad, simp i goat, znalazłam to w jakimś poście na instagramie. No nie ukrywam, że jak musiałam sprawdzać w słowniku co drugie słowo, to się poczułam jakbym była z innej epoki xD
Ostatnio zmieniony przez AkaiS (11-06-2021 o 16h07)
1. Obsydian
@Faren nie daj się zmanipulować! Cień jest cieniem a Absynt Absyntem.
Oni chcą ci zamęcić w głowie!
Ja czuję się na tyle staro, że martwię się już o swoją emeryturę. xD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-06-2021 o 16h12)
1. Cień
Mnie jeszcze w slangu trzyma to, że korzystam z Tik Toka, ale i tak mnie ostatnio wyrzuciło do millenialsów... nie lubię kawy, jak żyć :c
A moje plecy mają dzięki nauce zdalnej już pewnie coś około 60tki, jak nie więcej, bo nie potrafię siedzieć na krześle poprawnie XD
Jakie mącenie, moim zdaniem to bardzo dobre hasło *^*
1. Absynt
Myrida *szepcze* ciiii udaje, że daje sobą manipulować, Cieniaski nie muszą wiedzieć, że cały czas mam ich na oku. (⌐■_■)*szepcze*
Idriana nie korzystam z Tiktoka, uważam to za kolejne narzędzie do selekcji naturalnej ¯\_(ツ)_/¯
1. Cień
Nikt tu nikim nie manipuluje, toż to podłe pogłoski i pomówienia *^*
@Faren Pewnie to i racja, ale z drugiej strony co mi tam, i tak jestem słabą jednostką XD
Dziękuję Netflixowi, że jest na nim tych 10 sezonów Rancza, nic innego tak dobrze mi się do obiadu nie ogląda xd
Co tu tak przycichło?
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-06-2021 o 18h34)
1. Cień
@Tryphena *przytula* Współczuję bardzo ;-; Nie wiem czy masz pod ręką, ale na ból brzucha bardzo polecam herbatkę z mięty, przynajmniej u mnie świetnie się sprawdza zawsze ;;
W ogóle co do pogody to czytałam gdzieś (bodajże o2), że w przyszłym tygodniu ma być coś ponad 30 stopni w niektórych miejscach i ta perspektywa jest przerażająca ;-;
1. Absynt
Też szokłam z powodu tej ciszy. A liczenie dopiero za 9 stron. XD
Idriana co do tego Tiktoka to może i tym tekstem mogłam obrazić większą część społeczeństwa na forum, ale mam za dużo potwierdzeń z własnego otoczenia. >.>" Ot np. siostrzenica mojego chłopa, 11 lat, stoi z nim na przestanku autobusowym, jedzie ich autobus, co ona robi? Akurat teraz MUSI nagrać tiktoka prawie nie wpadając pod ten autobus. W porę mój luby zareagował. >.>"
1. Obsydian
Ja tam uważam że za duża ekspozycja na media społecznościowe źle wpływa na zdrowie i zaburza ocenę rzeczywistości.
Pozwala wszystkim wyrzucać własne opinie, a co najgorsze nierozgarniętym ludziom najbardziej.
Zabrzmię staro, ale jak patrzę"na tą dzisiejszą młodzież" i to co wrzucają do sieci to ja naprawdę boję się o to jaka przyszłość czeka mnie na emeryturze XD
Pochwalę się tym, że sprzedałam coś za 40 many, a teraz taka wisi na targu za 5
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-06-2021 o 18h53)
1. Cień
@Faren W takich sytuacjach to zupełnie nie dziwię się, że można w ten sposób pomyśleć, to naprawdę przykre, że niektórzy jakąś aplikację przedkładają nad swoje życie ;-;
Sama w głównej mierze śmieję się z tego, że tego Tik Toka w ogóle mam xd Nic nie nagrywam, bo jednak nie mam ochoty być osobą medialną, ale fajnie sobie czasem pooglądać dla zabicia czasu co tam ludzie wygadują. Ściągnęłam tę aplikację głównie przez pandemię, bo jednak dużo siedziałam w domu i tak jakoś zostało, że w wolnych chwilach lubię sobie poprzeglądać to co mam na głównej. Moim zdaniem taka rozrywka w rozsądnych ilościach jest raczej nieszkodliwa, ale to jak ze wszystkim, najważniejsze żeby się nie uzależnić
@Myrida Gratulacje! Smykałkę do biznesu trzeba mieć
1. Obsydian
@Idriana. Zgadzam się, w rozsądnych ilościach jest to nieszkodliwe i dość dobrym zabijaczem czasu. Ale wiesz jak to jest z ludźmi i umiarem. Nierealne (pojedyncze jednostki się nie liczą XD)
Nie wierzę w ludzi na tyle żeby twierdzić że społeczeństwo zachowa umiar i rozsądek.
I dziękuję, jestem z siebie dzisiaj dumna
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-06-2021 o 19h22)
1. Obsydian.
Cześć i czołem kluski z rosołem.
Chciałam sobie zrobić nową stylkę, ale mi skrzydła FA strajkują ._.
Poskarżyłam się i poszło...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-06-2021 o 20h45)
2. Obsydian
Fakt, pusto tu dzisiaj, mam wrażenie że zabiłam dyskusje XD
@Vandea to nawet skrzydła w tej grze strajkują? 0-0
3 Tik Tok, o matko. Ile razy wbiłam się w kadr dzieciakom, co nagrywały jakieś dzikie pląsy na tik toka. I wolałabym nie wiedzieć, co to xD
@Van ale stylówka super ^^
474
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 20h55)
1. Obsydian.
@Shairan, ona nie jest skończona... Bo właśnie nie mogłam ustawić tych głupich skrzydeł, ale nie chciałam stracić progresu to zapisałam.
Teraz mi się wszystko tnie, że dramat... A nie ustawiałam żadnego animowanego elementu.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-06-2021 o 20h59)
2. Obsydian
Czasem jak robię stylówkę i widzę że jest niedokończona, a nie mam weny kończyć lub nie mam przedmiotów, to szkoda mi zapisać taką pół zrobioną i szkoda mi stracić to co już zrobiłam.