3. Obsydian
A ja się wybiorę na bieganie wieczorem. Nie dałam rady wstać z rana.
@Myrida lubiłam ją.
@kitsune niedoczynność i hashimoto, ale spoko da się żyć.

608
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (29-06-2021 o 08h31)

Strony : 1 ... 1011 1012 1013 1014 1015 ... 1326
3. Obsydian
A ja się wybiorę na bieganie wieczorem. Nie dałam rady wstać z rana.
@Myrida lubiłam ją.
@kitsune niedoczynność i hashimoto, ale spoko da się żyć.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (29-06-2021 o 08h31)
1. Obsydian
@Nymfa ja będę na nią chyba patrzeć z perspektywy NE, więc nie wiem czy ją polubię.
Ale po skończeniu odcinka powinna mi się odblokować lokalizacja z żarełkiem mojego chowka
2.Obsydian
Oniryczne chipsy? Brawo miałam ich w bród przed pożarem (ból tyłka).
3 obsydian
Przed pożarem to ja miałam kupę zapasów, praktycznie dziennie otwierałam sakiewki bez problemu xD
@Myrida to już coraz bliżej do odblokowania? :3
609
1. Obsydian
@Nymfa a mnie teraz też boli serduszko, bo mogła bym od ciebie te oniryczne chipsy kupować TAT
@Shairan a no coraz bliżej . Byle by mi chciał później to żądełko znosić XD
Ogólnie to naszło mnie na rozmyślania. W legendarnej sakiewce mamy nowy strój "Path od the sun" czy jakoś tak. A może dadzą kiedyś "Path od the moon"?
To by mi bardziej pasowało i mogło wyglądać epicki!
1. Obsydian
Ja nie miałam wymalowanych lokalizacji, ale i tak szkoda mi tych rzeczy które miałam.
Dzisiaj moim największym bólem jest to, że gdybym tylko miała farta i rare flower by mi wypadł, ech. Mogła bym zgarnąć legendarną
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-06-2021 o 11h55)
1.Absynt
Te ceny na targu bolą. Zero legendarnych sakiewek, a wczoraj skończyłam 2 odcinek NE i teraz nie stać mnie nawet na tą przynętę piórko. Ciągle o to narzekam, ale @Lea bardziej niż wymaksowanych lokalizacji brakuje purropasów. Gdyby nie pożar miałabym już Path Ot The Sun w dwóch odcieniach z perukami, a dzisiaj walczyłam ze sobą co opłaci mi się korzystniej - Ewolucja chowańca potkiem czy potki na energię
Ostatnio zmieniony przez Floy (29-06-2021 o 11h55)
1. Obsydian
Ja nie miałam dużo purro passów, ale miałam prawie uzbierane na jeden miecz który mi się podobał. Teraz pozostało ciułanie od nowa TAT
2. Obsydian
@Floy masz racje, ceny na targu bolą. Z drugiej jednak strony luksusową satynę nie mogłam sprzedać wczoraj za 15 maany. Dzisiaj poszła za 50 x3
Sekundy dzielą mnie od przejścia 5 odcinka NE
1. Absynt
Haj, hej c:
Dzisiaj spałam do 11, moje niewyspanie wzięło w górę (づ。◕‿‿◕。)づ
Widzę kątem oka że pogaduszki o targach, sakiewkach i odcinkach.
Osobiście uważam że powinni udostępnić poszukiwania tak jak to było przy TO, czyli od poziomu a nie ukończonego odcinka (oczywiście mowa o tej pierwszej lokalizacji,) bo jeśli ktoś nie chce robić NE to będzie mieć mniejsze szanse na znalezienie czegoś do sakiewki, a ceny na targu nie są najlepsze T^T
1. Obsydian
@Nymfa uroki sakiewek . Lepiej dla ciebie
@Meliah też bym wolała żeby były od poziomu, ale pszczółki pewnie tak specjalnie zrobiły żebyśmy musieli odcinek przejść i manę wydać
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-06-2021 o 12h12)
1. Obsydian
@Lea aiałam właśnie pisać że pięknie wyglądasz, a to jeszcze stylka z dedykacją dla mnie! Wzruszyłam się
Ja liczę że może jednak kiedyś wrzucą Path od the moon, chociaż co prawda wielkich nadziei nie mam. Jednak przypadek spring faery i winter faery pozostawia cień szansy
1. Obsydian
Mi się spring faery i winter faery podobały. I nie mam nic przeciwko temu żeby stworzyli też wersję dla jesieni i lata
2. Obsydian
o nie Lea zobaczyłam twoją sukienkę i płaczę że jestem takim biedakiem bo ten kolor to kwintesencja granatu, jakiej brakowało mi tutaj na Eldzie i ogólnie to mój naj kolor. Głębia, barwa wszystko w 100% w moim guście i ten krój tez cudo ;-;
płacze przez pixelową sukienke śmiech na sali
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-06-2021 o 12h35)
1. Obsydian
Proszę nosić bo patrzenie na nią poprawia mi samopoczucie ;---------------------;
1. Obsydian
@Lea bo to kreacja z historią! Nie jest zwykłym strojem
Ostatnio zmieniony przez truflogon (29-06-2021 o 12h52)
1. Obsydian
Ja to chce muzyczny, letni mnie teraz nie obchodzi xD
2 obsydian
No właśnie, to ma być letni czy muzyczny... chyba muzyczny, nie? xD Coś gadali że na początku lipca, ale mogłam to sobie wymyślić
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-06-2021 o 12h54)
3. Obsydian
@truflogon. Zapewne po tym muzycznym
A tak na serio to nie mam pojęcia. Pszczółki to tak skąpią nam jakichkolwiek informacji, jakby same nie wiedziały
610
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-06-2021 o 12h56)